Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Gerbrandystraat 182

VLISSINGEN
Icon
166 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Uniek object aan de rand van Vlissingen, op korte afstand van voorzieningen en ook nabij uitvalswegen. Een ideale stek voor een zzp’er die opslagruimte zoekt. Ook paardenliefhebbers willen wij attenderen op dit object, met manege Scheldestad als buurman, zit u hier goed.

Ruimtezoekers zijn hier aan het juiste adres. Naast een woning met een woonoppervlakte van maar liefst 166m² staan er op het perceel een tweetal ruime schuren met in totaal een oppervlakte van bijna 240m². Kom kijken om een goed beeld te vormen van dit complete object.

De woning uit 1980 is gesitueerd aan de voorzijde. Deze is zeer ruim bemeten. Alleen de woonkamer meet al zo een 44m². De woonkamer is voorzien van een riante haardpartij, diverse raampartijen en een decoratief balkenplafond.

Zoals bij een dergelijke woning hoort is er ook een echte woonkeuken. Deze is voorzien van onder andere een gaskookplaat, oven en afzuigkap. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de praktische en eveneens ruime bijkeuken, welke voorzien is van witgoedaansluitingen en de cv-opstelling. Een riante hal met trapopgang naar de eerste verdieping en een toilet maken de begane grond compleet.

Op de eerste verdieping zijn er vier ruim bemeten slaapkamers met een vloeroppervlakte van circa tweemaal 17m² en tweemaal 15m². In het hart van de verdieping is er een ruime badkamer. Via vlizo trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze doet dienst als bergzolder.

Achter de woning bevinden zich twee ruime opstallen. De voorste betreft een schuur/loods opgetrokken in een staalconstructie. De achterste is opgetrokken met betonnen palen, prefab betonnen gevelelementen en voorzien van een houten kapconstructie. Beide beschikken over elektra en brede schuifdeuren. Tevens is de voorste loods voorzien van een wateraansluiting.

Parkeren voor meerdere auto’s kan vrij eenvoudig naast de woning. De voor- en achtertuin doen momenteel dienst als sier- dan wel moestuin. Aan de achterzijde van de woning is er een breed terras. Tevens lukt het op dit perceel altijd wel om ergens in de zon te zitten.

GOED OM TE WETEN
-Er is krachtstroom aanwezig.
-De ruimtes rondom de schuren zijn verhard.
-Schuren zijn deels voorzien van prefab, betonnen gevelelementen en deels van stalen damwandprofielen. De daken bestaan uit een golfplaten dakbedekking
-Er zijn diverse overkappingen die dienst doen als opslagruimte.
-Oplevering in onderling overleg.

Kortom laat u verrassen tijdens de bezichtiging en ervaar de mogelijkheden.

Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1980
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  166 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1321 m²
 • Inhoud
  634 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.