Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Dommelrode 13

KOUDEKERKE
Icon
122 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Fijne twee-onder-één-kap woning met garage en bijkeuken. Gelegen op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie aan de rand van Koudekerke. De woning is gelegen in de jonge wijk Koningshof, met recht één van de meest geliefde woonlocaties van Koudekerke. Kernwoorden voor de omgeving zijn rust, autoluw en kindvriendelijk. Voorzieningen bevinden zich op korte afstand. Kom binnenkijken voor de juiste indruk. Deze woning zal u verrassen vanwege de ruimte, ligging en de goede staat van onderhoud.

WONEN
Wat meteen opvalt is de riante woonkamer met royale zithoek aan de voorzijde. Diverse ramen zorgen voor daglicht en een gashaard (ter overname) zorgt voor de juiste sfeer. De eethoek bevindt zich momenteel aan de achterzijde van de woonkamer. Vanaf deze plek is er een leuk zicht op de achtertuin. De nette keuken is voorzien van onder andere een inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser, oven en afzuiging.

Direct aansluitend aan de keuken is er een praktische bijkeuken. Deze is voorzien van witgoedaansluiting en de opstelling van de cv ketel. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de garage en tevens naar de achtertuin. In de hal maakt een net toilet de begane grond compleet.

BADEN EN SLAPEN
Op de eerste verdieping is de badkamer de blikvanger. Deze is een aantal jaar geleden geheel vernieuwd en momenteel voorzien van een ruime douchehoek, afgeschermd door een glazen wand, toilet en wastafel. De (slaap)kamers, in totaal drie stuks op deze verdieping, zijn ruim opgezet en goed afgewerkt. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is momenteel in gebruik als hobbyruimte echter deze kan, na wat aanpassingen, prima dienst doen als vierde (slaap)kamer.

TUIN EN GARAGE
De achtertuin is voorzien van veel groen door middel van hagen, struiken en gras. Het terras bevindt zich gelijk achter de achtergevel. Doordat de tuin is gesitueerd op het op het westen is er altijd wel de mogelijkheid om in of uit de zon te zitten. Achterin de tuin staat een houten berging.

De garage is verzorgd en voorzien van elektra en water. Uw auto kan in de garage of juist op de oprit voor de garage. Naast de garage is er een pad wat zorgt voor ontsluiting van de tuin. Kortom een complete, verzorgde woning.

ALGEMEEN
-Inclusief 12 zonnepanelen uit 2020.
-De buitenzijde is in 2022 nog geschilderd.
-De centrale afzuiginstallatie is in 2020 vernieuwd.
-Energielabel A!
-Oplevering in onderling overleg.

Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1995
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  122 m²
 • Perceelsoppervlakte
  287 m²
 • Inhoud
  480 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.