Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

de Walestraat 6

KOUDEKERKE
Icon
145 m²
Icon
kamers
€ 575.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Unieke, vrijstaande woning op een mooie locatie op één van de beste locaties van de Walestraat. Gelegen op een perceel van bijna 600m² eigen grond en voorzien van vier slaapkamers waarvan één op de begane grond plus een ruime garage. Echt een woning die u van binnen gezien moet hebben. Het geheel is gesitueerd op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie op korte afstand van alle voorzieningen. Naar zijn leeftijd is de woning ook goed geïsoleerd en geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR glas.

WONEN
De woonkamer is in totaal zo een 40m² groot, deze is heel speels vanwege het hoogteverschil veroorzaakt door het lessenaars dak in combinatie met de vide en het invallen van natuurlijk licht. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de tuin en de omgeving. Ook ontbreekt het niet aan een open haard.

De keuken is ruim van opzet en voorzien van diverse inbouwapparatuur, let wel op de magnetron en afzuigkap zijn niet goed functionerend meer. Een bar maakt het geheel af. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar die op zijn beurt weer toegang verleent richting de tuin. Via een schuifpui is er toegang tot het terras.

De hal is ruim van opzet en voorzien van een toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, kastruimte en een ingang naar de slaapkamer. Deze kamer maakt slapen op de begane grond mogelijk maar kan ook prima dienst doen als (thuis)werkplek, speelruimte of hobbykamer.

SLAPEN
De eerste verdieping is voorzien van een ruime overloop. De vide zorgt voor een speels zicht naar de woonkamer. Er zijn drie, zeer goed bruikbare, slaapkamers aanwezig. Een tweetal slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Ook zijn er diverse inbouwkasten en bergruimtes aanwezig. Doordat de kleinste slaapkamer voorzien is van een dakkapel is deze ruimte ook zeer goed te benutten. De badkamer is ruim van opzet en voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

GARAGE EN TUIN
De garage meet, inclusief separate verwarmingsruimte, zo een 27m². Een elektrische garagedeur maakt het nog eenvoudiger om een auto binnen te zetten. Ook is er voor de garage nog een deel overkapte oprit wat dienst kan doen als carport. Overigens kunnen er op de oprit meerdere auto’s geparkeerd worden.

De tuin is rondom de woning gelegen. Er is altijd wel een plek om in of juist uit de zon te zitten. Gras, terras, struiken en overig groen wisselen elkaar af. Het overkapte terras aan de zijde van de woonkamer alsook het terras aan de achterzijde zijn de ideale locaties voor de (avond)zon.

ALGEMEEN
-Op de vloer na volledig geïsoleerd
-Compleet voorzien van kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding.
-Energielabel C.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 575.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1976
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  145 m²
 • Perceelsoppervlakte
  598 m²
 • Inhoud
  585 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.