Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

De Mey van Streefkerklaan 5

VLISSINGEN
Icon
156 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Rust en ruimte dat is wat u hier vindt. Gelegen in de geliefde wijk Pauwenburg, op korte afstand van natuur, duinen en strand. Kindvriendelijk en een groene omgeving. Voorzieningen bevinden zich op een korte afstand. De woning heeft wel aandacht nodig maar na modernisatie is het hier heerlijk wonen. Kom binnenkijken voor een juiste indruk.

WONEN
De woonkamer is in zijn geheel circa 52m² groot. Dat is een enorm oppervlak. Echter is deze onderverdeeld in een woonkamer en eetkamer/tuinkamer. Door de speelse indeling en diverse raampartijen is hier een mooie woonruimte van te maken. De keuken bevindt zich in een aparte ruimte en is eenvoudig. Achter de keuken is er een handige bijkeuken die toegang geeft tot de tuin en de garage. Een riante hal met provisiekast, meterkast en toilet geeft via een vaste trap toegang tot de eerste verdieping.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er maar liefst vier (slaap)kamers. Twee van de drie kamers zijn voorzien van een wastafel en inbouwkast, één van de kamers geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde en één van de kamers geeft via een vaste trap toegang tot de tweede verdieping. Een overloop met twee inbouwkasten en een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel maken het geheel af. De tweede verdieping is ruim van opzet en voorzien van extra (slaap)kamers. De dakkapel in het midden zorgt voor de juist lichtinval. Op de overloop staat de cv-ketel opgesteld.

GARAGE EN TUIN
De al eerder genoemde garage is met zijn 24m² aan gebruiksoppervlakte lekker ruim. In de garage is er verwarming en elektra aanwezig. Evenals een garagedeur en een loopdeur. De tuin is gesitueerd rondom de woning. De hoofdtuin aan de achterzijde is gesitueerd op het zuiden en is dus een heerlijke zonnige plek. Parkeren kan in de garage of op de eigen oprit.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van dubbele beglazing.
-Dakisolatie van binnenuit.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Tevens zijn er diverse scholen en supermarkten op fietsafstand te bereiken, voor de sportliefhebber bevindt zich Sportpark Bonedijke op loopafstand van de woning. Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1967
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  156 m²
 • Perceelsoppervlakte
  481 m²
 • Inhoud
  635 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.