Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

De Graaffstraat 77

GOES
Icon
91 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Fijne tussenwoning in Goes, gelegen nabij het bruisende centrum met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

De ligging van deze tussenwoning is ideaal. Het centrum van Goes is op loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot scholen, winkels, restaurants en andere voorzieningen. Daarnaast zijn er diverse scholen en sportfaciliteiten in de buurt, waardoor dit een aantrekkelijke locatie is voor gezinnen.

Bij binnenkomst treft u een ruime hal met een handige trapkast en een aparte toiletruimte. De woning beschikt over een lichte woonkamer die dankzij de schuifpui directe toegang biedt tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot de keuken. De keuken is in 2020 vernieuwd en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel/vries combinatie en voldoende opbergruimte. Ook is er een boiler aanwezig. Handig is dat er in 2020 al rekening is gehouden met een inductie kookplaat waardoor dit makkelijk te realiseren is.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een gezin of om gasten te ontvangen. Daarnaast is er een badkamer met een douche, toilet en wastafel. De voorzijde van de woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas. Ook is de begane grond en op de verdieping de badkamer voorzien van rolluiken. De achterzijde is voorzien van rolluiken en kunststof kozijnen met dubbel glas.

Aan de voorzijde bevindt zich een mooie groene omgeving.
De achtertuin is gelegen op het westen. Hier kunt u genieten van een mooie onderhoudsvriendelijke buitenruimte en heerlijke zomeravonden. Tevens is er een ruime schuur/berging aanwezig, voorzien van een stroom aansluiting.

De cv-ketel betreft een huurketel. Huurprijs €31,65 p/mnd. De afkoopsom bedraagt per 01-01-2024 €1.182,50. Na betaling van de afkoopsom is de cv-ketel uw eigendom.

Algemeen: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt in de koopakte een bankgarantie c.q. waarborgsom en een asbest- en ouderdomsclausule op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1955
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  91 m²
 • Perceelsoppervlakte
  150 m²
 • Inhoud
  326 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.