Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

de Boisotstraat 34

KOUDEKERKE
115 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Stijlvolle, recent grotendeels gemoderniseerde, gezinswoning op een leuke locatie aan de rand van Koudekerke. Hier woon je in een rustige en kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen bij de hand. Daarnaast sta je binnen een paar stappen op een wandelpad richting de kust van Dishoek. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, luxe keuken, vier slaapkamers en een badkamer.

WONEN
De woonkamer is strak afgewerkt en voorzien van fraaie houten schuifdeuren richting hal en keuken. Door toepassing van vloerverwarming op de begane grond zijn ook de, niet altijd even fraaie, radiatoren verleden tijd. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht richting de groene straat aan de voorzijde. De keuken is een echte blikvanger. Deze keuken is perfect op maat uitgevoerd en voorzien van een vaatwasser, kokend waterkraan, oven, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging en koelkast. Tevens biedt de keuken toegang tot de achtertuin. In de hal is er een toilet en een handige trapkast.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Ook deze ruimte is recent compleet gemoderniseerd. De voorste en achterste slaapkamer zijn echt ruim opgezet en ook de derde slaapkamer is goed bruikbaar. Op de tweede verdieping, te bereiken via een vaste trap, is er een ruime overloop met cv- en wasmachineopstelling. Tevens bevindt zich hier de vierde slaapkamer. Dit is wat ruimte betreft de grootste slaapkamer van allemaal.

TUIN
De achtertuin grenst aan een garageplein hierdoor is er geen directe inkijk in de achtertuin en daardoor een goede mate van privacy. Achterin de tuin staat een stenen berging. Ideaal voor het stallen van de fiets. De voortuin is netjes en verzorgd. Parkeren kan aan de straat of in één van de parkeervakken.

ALGEMEEN
-De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.
-Er is een uitgebreide meterkast.
-Oplevering in onderling overleg.

Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1970
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  139 m²
 • Inhoud
  400 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.