Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Brouwerijstraat 43

KOUDEKERKE
96 m²
kamers
€ 375.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Gelijkvloers wonen op een goede locatie in Koudekerke? Dit appartement is één van de weinige mogelijkheden in de omgeving. Het geheel is gelegen op de hoek van het appartementencomplex ‘Hof van Walcheren’ en bestaat uit een ruime woonkamer, twee slaapkamers, zonneterras, eigen parkeerplaats en een berging. Vanuit het appartement is er een mooi zicht op de levendige omgeving. Wilt u zorgeloos wonen? Dan nodigen we u van harte uit voor een afspraak op locatie.

WONEN
Wat opvalt is de ruime woonkamer van zo een 33m². Het hoge plafond in een bijzondere boogvorm zorgt voor een extra dimensie. Door diverse raampartijen en een schuifpui is er een goede verbinding met de omgeving en volop daglichttoetreding. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonneterras op het zuiden. Dit terras biedt een fraai uitzicht op de omgeving.

De keuken in hoekopstelling is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en afzuigkap. Vanuit de keuken is er een mooi zicht op de woonkamer. Naast de keuken bevindt zich een handige bergruimte met volop provisieruimte en de cv- en wasmachineopstelling.

SLAPEN
De grootste slaapkamer is zo een ca. 13m². Een schuifdeur biedt vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer. De ruime badkamer is uitgevoerd met een douche, wastafel en toilet. Overigens is deze ook vanuit de hal te bereiken. De tweede slaapkamer is ca. 9m² groot. Deze is prima te gebruiken als hobbyruimte of logeerkamer. Verder is er nog een handig, separaat toilet wat vanuit de hal bereikbaar is.

TERRAS EN MEER
Op het zonneterras is het heerlijk vertoeven en genieten van de omgeving en door de ligging op het zuiden ook een ideale plaats om in de zon te zitten. Aan de achterzijde van het complex is er een eigen parkeerplaats en berging aanwezig. Kortom een compleet appartement met veel leefruimte en een fijne buitenruimte.

GOED OM TE WETEN
-Volledig geïsoleerd.
-Gezonde VvE, bijdrage € 205,71 per maand.
-Eigen parkeerplaats + berging.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan op korte termijn.

Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 375.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2002
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  96 m²
 • Inhoud
  310 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.