Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Braamweg 10

KOUDEKERKE
Icon
174 m²
Icon
kamers
€ 995.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Buiten wonen in een dorp. Wat ons betreft biedt Braamweg 10 het beste van twee werelden. Royaal en landelijk wonen maar toch de voordelen van het dorp bij de hand. Het geheel is gelegen op een zeer riant kavel van 8.405m² eigen grond en is voorzien van een ruim bemeten schuur van circa 360m². U kunt hier dus alle kanten mee op. Denk hierbij aan het houden van paarden, een grote hobby- of opslagruimte of het verbouwen van uw eigen voedsel. Mogelijkheden genoeg om op deze locatie uw woondroom te realiseren.

WONEN
De woning is goed onderhouden en kenmerkt zich door veel leefruimte op de begane grond. Met name de woonkamer is zeer ruim bemeten. In 2003 is de woning flink uitgebreid waardoor er extra veel leefruimte is ontstaan. Het zitgedeelte bevindt zich momenteel aan de voorzijde terwijl er aan de achterzijde ruimte is voor een eettafel. Vanuit de gehele woonkamer is er een leuk zicht op de omgeving en het eigen perceel. Veel ramen zorgen voor meer dan voldoende daglicht. De keuken is in verbinding met de woonkamer en voorzien van een inductie kookplaat, vriezer, vaatwasser, koelkast, oven en afzuigkap. Naast de keuken is er een praktische bijkeuken met wasruimte en douche. Ook is er op de begane grond een toilet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. De grootste slaapkamer aan de achterzijde is eventueel weer terug te brengen naar twee slaapkamers zoals dit voorheen ook was. Aan de voorzijde zijn er twee prima (slaap)kamers en het hart van de verdieping wordt gevormd door de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

SCHUUR
Blikvanger is de voormalige landbouwschuur. Deze meet circa 360m² plus een entresol vloer. De schuur is onderverdeeld in een berging aansluitend aan de bijkeuken, een garage met garagedeur en het grootste gedeelte wordt gevormd door een opslagschuur welke deels voorzien is van paarden boxen. Diverse schuurdeuren zorgen ervoor dat groot materiaal ook naar binnen kan.

PERCEEL
Het perceel is onderverdeeld in verharding rondom de schuur, een siertuin met terras aan de achterzijde van de woning en achter woning en schuur een ruim bemeten weide met groenrand van meer dan 6.000m². De verharding rondom de schuur zorg voor een optimaal gebruik van de schuur en dient tevens als parkeerruimte. In de siertuin vormen gras, groen, borders en terras elkaar af. Het overige perceel is grotendeels ingezaaid met gras en voorzien van een groenrand als afscheiding.

ALGEMEEN
-Energielabel A
-24 zonnepanelen in 2023 goed voor 4445 KwH
-Het dak van de schuur is in 2019 vervangen voor isolerende dakplaten
-Oplevering in onderling overleg

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loopafstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 995.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1956
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  174 m²
 • Perceelsoppervlakte
  8405 m²
 • Inhoud
  2600 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Buiten bebouwde kom
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.