Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Anjelierenlaan 101

VLISSINGEN
Icon
102 m²
Icon
kamers
€ 245.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Eindwoning met karakter, zonnepanelen, uitbouw, berging en veel leefruimte. Oorspronkelijk gebouwd in 1939 en dat is terug te zien in leuke elementen zoals de dakvorm, dakkapellen en glas in lood ramen. Het geheel is voorzien van vier (slaap)kamers, een ruime woonkamer en een keuken met badkamer in de uitbouw. Kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
Met zo een 36m² aan gebruiksoppervlakte is de woonkamer ruim bemeten. Blikvanger in deze ruimte is de haardpartij met schouw. Hier is het heerlijk aangenaam vertoeven. In het verleden is de woning aan de achterzijde aangebouwd. De keukenruimte is verhuisd naar deze aanbouw waardoor de voormalige keukenruimte nu bij de woonkamer hoort. Daardoor is er veel ruimte ontstaan.

In de aanbouw bevindt zich een ruime keuken met gaskookplaat, oven, afzuigkap, vriezer en vaatwasser. Daarnaast is er heel veel kastruimte. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. De ruime badkamer zit achterin de aanbouw en is voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en douche. In de hal is er een toilet en trapkast.

SLAPEN
De eerste verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers en twee wat kleinere (slaap)kamers. Diverse dakkapellen en ramen zorgen voor voldoende daglicht. In het oog vallen de glas in lood ramen boven het trapgat. Via een zoldertrap is de bergzolder bereikbaar. Deze is ruim van opzet en biedt leuk zicht op de fraaie kapconstructie.

TUIN
Voor- en achtertuin zijn grotendeels bestraat. Achterin de tuin staat een houten, aangebouwde berging en er is een vrije achterom. De achtertuin is gesitueerd op het noorden en de voortuin op het zuiden. Er is dus altijd wel een plaatsje in of uit de zon te vinden.

ALGEMEEN
-9 zonnepanelen uit 2020, in 2023 goed voor 1.530 KwH
-Kozijnen aan de voorzijde zijn zeer recent geschilderd
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

INTERESSE?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 245.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1939
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  102 m²
 • Perceelsoppervlakte
  144 m²
 • Inhoud
  409 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.