Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Albionkade 181

VLISSINGEN
Icon
150 m²
Icon
kamers
€ 1.200.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op de vijfde verdieping van dit jonge en moderne gebouw aan de Albionkade in Vlissingen, wacht dit exclusieve penthouse op zijn nieuwe eigenaar. Het biedt een unieke combinatie van luxe, ruimte en een spectaculair uitzicht over de Westerschelde, Vlissingen en Walcheren.

Bij binnenkomst valt direct het royale en lichte woongedeelte op. Dankzij de grote raampartijen wordt u constant getrakteerd op een panoramisch uitzicht dat nooit verveelt. De open indeling zorgt voor een gevoel van vrijheid en ruimte, ideaal voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten.

De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt alle gemakken voor de enthousiaste thuischef. Verder beschikt het onder meer over twee luxe badkamers, elk voorzien van stijlvolle afwerking en moderne voorzieningen. Dit zorgt voor extra comfort en privacy voor zowel u als uw gasten.

Het absolute hoogtepunt van dit penthouse is het riante dakterras van maar liefst 85 m². Gelegen op het zuiden, biedt het terras een perfecte plek om te genieten van de zonsondergang en het schitterende uitzicht over de omgeving. Het is een ideale ruimte voor buiten dineren, zonnebaden of gewoon ontspannen met een goed boek.

Bij dit penthouse horen tevens een afgesloten garage en twee parkeerplaatsen, wat parkeren in de stad een zorgeloze ervaring maakt. Daarnaast is er een handige berging voor extra opslagruimte.

De locatie aan de Albionkade is perfect voor wie houdt van het maritieme leven en het gemak van de stad. De bruisende haven van Vlissingen, gezellige restaurants en diverse winkels zijn allemaal binnen handbereik. Bovendien biedt de omgeving tal van recreatieve mogelijkheden zoals wandelen, de Boulevard, het strand en fietsen langs de kust.

Dit luxe penthouse op de vijfde verdieping biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een exclusieve woonervaring in Vlissingen. Met zijn adembenemende uitzicht, royale dakterras en hoogwaardige afwerking, is dit een appartement dat gezien moet worden. U mag het penthouse ook als tweede woning gebruiken. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor in Middelburg, telefoon 0118 689000 of mail naar info@sinke.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 1.200.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2021
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  150 m²
 • Inhoud
  450 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.