Whatsapp
Plaats zoekopdracht

Schakel onze deskundige vastgoedspecialisten in!

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  Functie*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed is het?*
  Opmerking(en)

  Forvalue

  Horeca taxatie

  Taxaties van (horeca)ondernemingen vereist specialistische vakkennis.

  Wanneer een horeca taxatie?

  Een taxatie van exploitatiegebonden vastgoed kan in verschillende situaties nodig zijn. Bijvoorbeeld bij de aankoop of overname van een horecaonderneming.

  Wij voeren verschillende soorten taxaties van exploitatiegebonden vastgoed uit voor voor ondernemers, banken, beleggers, accountants en beleidsmedewerkers.

   

  Samenwerking met Forvalue

  Voor het taxeren van exploitatiegebonden vastgoed werkt Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars nauw samen met Forvalue vastgoedspecialisten. Forvalue richt zich enkel op het taxeren van dit type vastgoed en heeft jarenlang ervaring in het taxeren van hotels, restaurants, cafés, leisure objecten, sportcomplexen en overig exploitatiegebonden vastgoed.

  Wat het taxatie vraagstuk ook is, wij helpen u graag verder met een gedegen taxatie.

   

  Taxatie aanvragen!

  Kwaliteit gegarandeerd

  Forvalue en Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs zijn gecertificeerd en geaccrediteerd volgens nationale en internationale standaarden.

  Lees hiernaast meer over de instanties waarbij wij zijn aangesloten.

   

  Taxatie aanvragen!

  TMI taxateur

  Een TMI taxateur wordt getoetst op zijn vaardigheden voor toetreding tot TMI. Eenmaal binnen wordt de taxateur verplicht bijgeschoold middels de TMI Academy. De taxaties worden verwerkt binnen het Taxatie Management Systeem en voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed van TMI. Kortom, een TMI taxatie staat voor kwaliteit!

  VastgoedCert

  VastgoedCert is hèt kwaliteitsregister van makelaars en taxateurs o.z. Sinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.

  RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors)

  RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) is een van de meest toonaangevende regelgevende instanties ter wereld, die op onafhankelijke wijze en in het algemeen belang van de gehele vastgoedsector haar opinie uitdraagt. Vanuit de basis waarin kwaliteit en integriteit als hoogste goed gelden, worden zo normen gesteld, adviezen geleverd en arbitragezaken gevoerd. Naast Sinke Komejan zijn er wereldwijd meer dan 170 bedrijven die door RICS worden gereguleerd.

  NVM Business

  De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en bestaat uit 700 makelaars. NVM Business makelaars en taxateurs onderscheiden zich op grond van hun deskundigheid en kennis van de regionale markten waarin zij actief zijn. NVM Business stelt hoge eisen aan de deskundigheid van haar leden, zeer professionele research & development activiteiten en het bevorderen van de integriteit binnen de branche.

  Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)

  Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is de garantie voor de opdrachtgever dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur (RT). Een Register-Taxateur handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels. De Register-Taxateur onderwerpt zich aan het doorlopend toezicht en het centrale tuchtrecht van het NRVT. Alle Register-Taxateurs in Nederland kunt u vinden in het register van het NRVT.

  TEGoVA | European Valuation Standards (EVS)

  TEGoVA beheert de European Valuation Standards (EVS) die aanhaken bij waardebegrippen en wetgeving zoals deze binnen Europa gelden. De AFM, NVB en DNB steunen de taxateurs en de NVM in haar lidmaatschap bij TEGoVA.

  Vestiging Bedrijfsmakelaars
  Onze specialisten staan voor u klaar
  Dennis Wieland
  Manager Taxaties Bedrijfsmatig Vastgoed I Register Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Diana Sinke
  Register Makelaar en Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Icon
  d.sinke@sinke.nl
  Icon
  0118 620 062
  Icon
  Bedrijfsmakelaars
  Babette Goossens
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Klantbeoordelingen
  Wat klanten van ons vinden
  Dhr. P. Stroo
  Westkapelle
  Een funda in business gebruiker
  Middelburg
  Een funda in business gebruiker
  Goes
  Het contact met de makelaar was zeer goed, korte lijnen en snel schakelen.

  Het contact met de makelaar was zeer goed, korte lijnen en snel schakelen. Wij verwachten kennis van de recreatiesector, goede begeleiding bij het verkoopproces, goede sociale vaardigheden. Professionele begeleiding biedingen en terugkoppeling naar de verkoper verliepen zeer goed. Het persoonlijk contact met de makelaar en medewerkers op kantoor waren zeer professioneel en productief!

   

  Benieuwd naar al onze reviews?

  Bekijk ons kantoor op Funda!

   

  Professionele begeleiding van zowel de koper als de verkoper

  De professionele begeleiding van zowel de koper als de verkoper en de adequate manier van handelen van deze makelaar heeft tot de verkoop van dit bedrijfspand geleid.

   

  Benieuwd naar al onze reviews?

  Bekijk ons kantoor op Funda!

  Deze makelaar kent de markt en de regelgeving zeer goed.

  Ik heb makelaar Sinke Komejan de opdracht gegeven voor de verkoop van mijn beleggingsobject. Het pand is nu verkocht en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de begeleiding van deze verkoop. Deze makelaar kent de markt en de regelgeving zeer goed.

   

  Benieuwd naar al onze reviews?

  Bekijk ons kantoor op Funda!

  Gerelateerde diensten

  Binnen de Sinke Komejan Groep helpen wij u graag met het aan- en verkopen van commercieel vastgoed en ondersteunen wij met taxaties en beleggingsvraagstukken.

  Bedrijfsruimte verkopen/ verhuren

  Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars | Taxateurs geeft u advies op maat bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfsruimte.

  Bedrijfsruimte verkopen

  Horeca taxatie

  Een taxatie van exploitatiegebonden vastgoed kan in verschillende situaties nodig zijn.

  Horeca taxatie

  Zakelijk
  Nieuwe wetgeving voor huurcontracten per 1 juli 2024
  18 juni 2024
  Nieuwe wetgeving voor huurcontracten per 1 juli 2024: Wat ondernemers moeten weten Vanaf 1 juli 2024 verandert de huurmarkt door de Wet vaste huurcontracten. Tijdelijke huuroveree[...]
  Zakelijk
  Netwerken bij Walchers Contact
  08 april 2024
  Afgelopen vrijdag, 5 april, vond het jaarlijks terugkerende netwerkevent Walchers Contact plaats. We waren niet alleen aanwezig bij het Walchers Contact, maar we zijn ook blij om t[...]
  Zakelijk
  Ontruimingsbescherming bij contracten gebaseerd op artikel 7:230a BW
  05 april 2024
  Ontruimingsbescherming bij contracten Het beëindigen van een huurovereenkomst in het commerciële vastgoed is onderhevig aan strikte juridische regels en kan hierdoor een comple[...]
  Zakelijk
  Beleggen in (Zeeuws) zakelijk vastgoed
  18 maart 2024
  Beleggen in Commercieel Vastgoed In de actuele markt zien wij vanuit onze expertise een nieuwe realiteit en behoefte aan investeringsvastgoed. Een zekere groep klanten is geïnt[...]
  Klantverhaal
  “De oprechte betrokkenheid, dat hebben wij als positief ervaren”
  15 maart 2024
  Cees en Jeanine Mol verkochten hun woonhuis met bedrijfsloods aan de Columbusweg in Goes. “Mensen vragen weleens: wat moet je toch met een woonhuis op een bedrijventerrein? Maar [...]
  Klantverhaal
  Ervaren makelaars met de juiste service
  13 februari 2024
  Martijn Flach is eigenaar van The Dutch Villa. Hij koopt designmeubelen in en verkoopt deze over de hele wereld. Wekelijks worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd en bez[...]