Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Langeviele 4

Middelburg
kamers
€ 3.000,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan mag u namens haar opdrachtgever een winkelruimte van 131 m² VVO in het centrum van Middelburg te huur aanbieden.

De winkel is gelegen in het kernwinkelgebied van Middelburg. Een uitstekende locatie met in de directe omgeving diverse gerenommeerde alsook lokale retailers, horeca en eet-afhaalgelegenheden.

Daarnaast is de winkel op loopafstand van de markt. Hier wordt twee keer per week een weekmarkt georganiseerd. Deze weekmarkt in combinatie met de grote diversiteit aan ondernemers zorgen ervoor dat Middelburg altijd druk wordt bezocht. Het is niet voor niets dat de Langeviele bekend staat als een van de drukste winkelstraten van Middelburg.

De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van ca. 5 meter en is in zijn totaliteit 131 m² VVO groot. De ruimte is onderverdeeld in ca. 91 m² VVO winkelruimte en twee opslagruimtes. De opslagruimte aan de achterzijde beschikt over twee openslaande deuren welke uitmonden in de Schuiffelstraat. Mede door deze ontsluiting is deze ruimte ideaal te gebruiken voor het laden en lossen van goederen.
Conform het bestemmingsplan zijn o.a. detailhandel, lichte horeca en kantoor op deze locatie toegestaan.

In het kort:
– Langeviele 4, 4331 LT Middelburg
– Huurprijs op aanvraag
– Nutsvoorziening op naam en voor rekening van huurder
– Oppervlakte ca. 131 m² (ca. 91 m² VVO winkelruimte & ca. 40 m² VVO opslagruimte)
– Opleveringsniveau casco
– Aanvaarding in overleg
– Kernwinkelgebied van Middelburg

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het pand is gelegen in de Langeviele welke uitmondt op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg. De Langeviele is een van de belangrijkste winkelstraten in Middelburg met diverse bekende winkels, kledingboetiekjes en voedsel speciaalzaken. Aan de Langeviele zijn onder andere Omoda, Wibra, Dille & Kamille, Hans Anders en vele andere winkelketens gevestigd.

Tot slot is Middelburg met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, uitstekend te bereiken.

Afmetingen:
Winkelruimte: ca. 91 m² VVO
Opslag: ca. 40 m² VVO
Totaal: 131 m² VVO

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 30-01-2017 met de enkel bestemming ‘Centrum’. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. horecabedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten zoals opgenomen in de Staat van Horeca-activiteiten in bijlage 2;
d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;

Daarnaast beschikt het object over de gebiedsaanduiding ‘Overige zone – relatiegebied 054’. Dit houdt in dat de gemeente bijhoudt welke bedrijfsactiviteiten actief zijn in deze zone. Bepaalde bedrijfsactiviteiten kunnen worden uitgesloten als blijkt dat er te veel van deze bedrijfsactiviteiten in deze zone worden uitgeoefend. Raadpleeg de gemeente om na te gaan of uw bedrijfsactiviteit in deze zone nog mogelijk is.

Servicekosten:
Niet van toepassing. De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 3681
Groot : 163 m² (gedeeltelijk)
Publiekrechtelijke beperking : Besluit op basis van Monumentenwet 1988

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2022.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur incl. BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.
Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 3.000,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles