Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bastionstraat 2

Axel
kamers
€ 169.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een woon/winkel pand in het centrum van Axel aanbieden.

Het pand is in totaal ca. 99 m2 groot verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is momenteel ingericht voor bedrijfsmatige doeleinden, maar kan conform het bestemmingsplan ook als volledig wonen de dienst doen. Het object is voorzien van een keukenopstelling, airco-unit, (deels) kunststofkozijnen met dubbele beglazing en een toiletvoorziening.

De 1e verdieping is middels een vaste trap te betreden en is ingericht met 3 kamers. Voornamelijk de 1e verdieping behoeft de nodige modernisatie en aandacht.

Het object beschikt over de bestemming ‘Centrumdoeleinden’ waardoor o.a. detailhandel, horeca tot cat. 2, kantoren en maatschappelijke voorzieningen tot de mogelijkheden behoren.

In het kort:
– Bastionstraat 2, 4571 ET in Axel
– Vraagprijs: € 169.000,- k.k.
– Oppervlakte: 99 m2
– Perceel: 63 m2 groot
– Bouwjaar: 1960
– Het object beschikt over energielabel D.

Locatie:
Axel is een stad gelegen in Zeeuws-Vlaanderen, het zuidelijke gedeelte van provincie Zeeland en heeft 7800 inwoners. Axel heeft in de 12de eeuw stadsrechten ontvangen en maakt tegenwoordig deel uit van de gemeente Terneuzen.

Ondanks dat Axel geen gemeente meer is heeft de stad een belangrijke regionale functie. Een voorbeeld is de uitgebreide zaterdagmarkt, die niet alleen regionale bewoners, maar tevens mensen vanuit België trekt.

De kern van Axel is voorzien van een actief centrum met vele voorzieningen zoals een winkelcentrum met een supermarkt, sportschool en vele horecagelegenheden. De steden Goes, Middelburg, Gent en Antwerpen liggen binnen circa 40 autominuten bereik.

Indeling:
Het bedrijfspand beschikt over een entree aan de voorzijde. Direct na binnenkomst is de bedrijfsruimte gesitueerd. Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte is de ingang te vinden voor de pantry en de toiletvoorziening. De 1e verdieping is middels een vaste trap te betreden en bestaat uit een overloop en 3 kamers.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Terneuzen
Sectie : G
Nummer : 6295 + 4419
Grootte : 63 m2

Voorzieningen:
– CV-installatie uit 2012;
– Verwarming middels radiatoren;
– Twee warm water boilers uit 2013;
– Pantry met close- in boiler;
– Een toiletvoorziening op de begane grond;
– Deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel D en is geldig tot 04-05-2032.

Bestemming:
Het geheel valt onder de beheersverordening ‘’Axel’’ en welke onherroepelijk is vastgesteld op 28 januari 2016 heeft de functieaanduiding ‘’Centrumdoeleinden’’. De voor ‘Centrumdoeleinden’ aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere:
– dienstverlening;
– kantoren;
– horeca-activiteiten tot categorie 2;
– wonen

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Definitieve goedkeuring:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaren.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Fiscaal:
Bij zakelijke doeleinden: Zal de koopsom in 2022 worden belast met 8% overdrachtsbelasting. De koopsom wordt v.a. 1 januari 2023 belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

Bij privédoeleinden: Het tarief voor de overdrachtsbelasting bedraagt 2% indien koper het object gaat gebruiken voor privédoeleinden en het object gaat gebruiken als woning. Mocht de koper gebruikmaken van zijn/haar startersvrijstelling, dan is de koper 0% overdrachtsbelasting over de koopsom verschuldigd.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het NVM model.

Opleveringsniveau:
In afwijking van het standaard NVM model koopovereenkomst, verkoopt de verkoper op basis van het “as is, where is” principe. Hierbij zijn de garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 169.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles