Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Zuid-Kerkstraat 64

COLIJNSPLAAT
Icon
74 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Aan de Zuid-Kerkstraat 64 te Colijnsplaat zijn de mogelijkheden rijkelijk aanwezig! Tussen de prachtige voorgevel tot aan de garage 50 meter verder zijn er een betaalbare leuke woning, berging, dubbele garage en ruime tuin terug te vinden!

Het begint bij de jaren “20 woning aan de Zuid-Kerkstraat, die nog de knusse sfeervolle eigenschappen heeft uit die periode. De woning is levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze eerste kan ook eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden, waarna er nog twee slaapkamers op de eerste verdieping overblijven.

Achter de woning volgt de gigantisch diepe achtertuin op het zuiden, door de royale afmetingen van twee percelen met een gezamenlijk oppervlak van 468 m2 eigen grond. Halverwege het perceel staat de eerste schuur, met hierna een groot deel verhard terrein. Achterop, met toegang vanaf de Ringweg, staan een tweetal garages. Daarmee worden er dus een heleboel mogelijkheden aangeboden!

Indeling
De entree van de woning ligt aan de voorzijde, met toegang tot de hal. In praktijk zal de toegang via de Ringweg evenveel worden gebruikt. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en de slaapkamer op de begane grond. Deze bestaat uit een tweetal hoeken, met voorin de zithoek en hierop volgend de tweede hoek. Vanuit dit tweede gedeelte is de keuken te bereiken.

De keuken is van een degelijk formaat, daar het deels in de aanbouw valt. Daardoor is er ook een eetgedeelte in de ruimte te realiseren. De keukenopstelling ligt aan de linkerkant en is voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is vervolgens het tussenportaal te bereiken.

De slaapkamer ligt vervolgens aan de rechterkant en is via de keuken te bereiken. Mocht deze kamer niet nodig zijn op de begane grond, dan is het eenvoudig weer bij de woonkamer te betrekken. In het geval dat het wel nodig is heeft de woning dus het volledige woonprogramma op de begane grond gelegen.

Dit portaal geeft toegang tot de badkamer, het toilet en de achtertuin. De nette badkamer is voorzien van een douche en wasmeubel.

Eerste verdieping
Door middel van de trap, welke te bereiken is vanuit de slaapkamer, is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Deze geeft toegang tot de tweede en derde slaapkamer. De voorste kamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed, waardoor de kamer op de begane grond dus eventueel bij de woonkamer getrokken kan worden.

Tuin
De tuin achter de woning is een zeer bijzonder geheel doordat het om een tweetal percelen gaat van samen 468 m2 eigen grond. De tuin loopt daarmee vanaf de achterkant van de woning tot aan de Ringweg! Deze twee percelen zijn vervolgens ook nog een gunstig op het zuiden gelegen. Daarmee is het dus een heerlijke plek om van de zon te genieten.

Het bestaat uit een tweetal percelen, waarvan het eerste 133 m2 is en het tweede 335 m2. Het tweede perceel is een stuk breder dan het eerste, waardoor er vanaf de Ringweg voldoende ruimte is om het te betreden. Dit naast de twee garages die er aan de achterkant al op staan. Dat maakt het ideaal om een aantal zaken te stallen, denk aan een camper of meerdere auto’s.

Het deel rondom de garages, geheel aan de achterkant, is volledig verhard. Hierna volgt een deel groen en verharding, waar deze verharding naar de derde garage loopt. Deze laatste is momenteel in gebruik als schuur en biedt heerlijk veel extra bergruimte.

Door de afmetingen van het perceel en de fantastische ligging op het zuiden en de achterom aan de Ringweg zijn er dus veel mogelijkheden met het perceel en de tuin. Het beste kunnen we dit echter op locatie aan u laten zien. Maak nu een afspraak via 0113-251000 en kom een keer langs!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1928
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  74 m²
 • Perceelsoppervlakte
  468 m²
 • Inhoud
  285 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Gasboiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.