Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Zeerustlaan 18

MIDDELBURG
Icon
106 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Met recht een instapklare eengezinswoning in de populaire wijk “Rittenburg”. Deze ruime tussenwoning omvat een lichte woonkamer met zicht op de achtertuin, open keukenruime, drie slaapkamers, moderne badkamer en een tweede verdieping met ruimte voor hobby’s of u kunt er eenvoudig een vierde slaapkamer realiseren. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas, tevens is de gehele begane grond alsmede de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming. De wijk “Rittenburg” is zeer geliefd door de fijne ligging, rustige omgeving en de voorzieningen zoals scholen, een supermarkt en de gunstige ligging ten opzichte van het gezellige stadscentrum van Middelburg. De straat waaraan de woning ligt kenmerkt zich door bijna alleen bestemmingsverkeer en rust. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid!

Indeling:
Begane grond:
U komt binnen in de hal waar zich de meterkast en het toilet bevindt. Via de doorgang komt u terecht in de keukenruimte waar zich een moderne lichte keukenopstelling bevindt welke is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi-oven en een 90cm brede afzuigkap. De woonkamer is vooral ruim en licht met aan de achterzijde openslaande deuren die toegang geven op het zuiden gelegen achtertuin. Deze gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap kom je op de overloop. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers van respectievelijk 7, 8 en 14 m². De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. Ook op deze verdieping is er vloerverwarming aanwezig, deze is per ruimte regelen.

Tweede verdieping:
Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping, daar bevinden zich de Intergas CV opstelling uit 2016 en de witgoedaansluitingen. De ruime is voorzien van een mooi dakraam en is te gebruiken als hobby/ werkkamer of om te bouwen naar een overloop en een ruime slaapkamer.

Tuin:
De voortuin is praktisch aangelegd met een recht looppad naar de voordeur met daar rondom groen borders met wisselende planten. De achtertuin welke op het zuiden gelegen heeft een uit hout opgetrokken berging en een vrije achterom. De inrichting is wederom praktisch met een prima afwisseling van tegels, gras en groene borders.

Algemeen:
– Woning volledig geïsoleerd met energielabel A,
– Deze instap klare eengezinswoning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing,
– Woning voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping,
– Woonoppervlakte ca. 106 m², Perceeloppervlakte 132 m²,
– Verwarming via een Intergas CV-combiketel uit 2016,
– Achtertuin met berging en een vrije achterom.

Om een goede indruk van deze ruime tussenwoning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  2016
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  106 m²
 • Perceelsoppervlakte
  132 m²
 • Inhoud
  386 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.