Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Beneluxlaan 33

MIDDELBURG
Icon
125 m²
Icon
kamers
€ 275.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Stap binnen in dit fijne huis met een zonnige tuin op het zuiden en ontdek de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Met een ruime indeling is dit de perfecte plek om jouw droomhuis te creëren en er een heerlijk thuis van te maken.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte entree waar zich de meterkast en een garderobekast bevinden. De hal biedt toegang tot een praktische trapkast, de trap naar de eerste verdieping en een toilet met fonteintje. De doorzonkamer straalt licht en warmte uit dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde, compleet met een sfeervolle open haard. Geniet van het comfort van buitenzonwering aan de achterzijde.

De keuken is functioneel en biedt volop opbergruimte in de boven- en onderkasten. De keuken is voorzien van een aansluitingen voor de wasmachine en een elektrische kookplaat, koelkast en oven. Loop vanuit de keuken zo de zonnige tuin in, perfect voor je ochtendkoffie of een gezellige barbecue met vrienden en familie.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, ideaal voor een groeiend gezin of om als kantoor- en hobbyruimtes te gebruiken. De overloop biedt toegang tot de badkamer, uitgerust met een toilet, douche en dubbele wastafel en voorzien van natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping biedt nog meer ruimte en mogelijkheden. De lichte overloop met dakraam leidt naar een vierde slaapkamer, ook voorzien van een dakraam en extra bergruimte onder de knieschotten. Op de overloop bevindt zich de Cv-ketel uit circa 2010 en extra opbergruimte.

Garage:
Achter in de tuin vind je de vrijstaande stenen garage, perfect voor een auto, fietsen of als extra opslagruimte. De garage is voorzien van een garagedeur en een zijdeur en is aangesloten op elektra. Parkeren kan gemakkelijk op eigen terrein of op de openbare weg voor de woning.

De Griffioen is een geliefde wijk met een ideale ligging ten opzichte van het stadscentrum. Geniet van de rust en de groene parkjes met waterpartijen, terwijl je toch dichtbij alle voorzieningen bent. In de wijk vind je meerdere scholen en een winkelcentrum met onder andere een supermarkt en een bakker. Het bruisende stadsleven van Middelburg ligt binnen handbereik.

Kortom, deze woning biedt een geweldige kans om een prachtig huis helemaal naar eigen wens in te richten en te genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging! Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. De verkoper heeft al een (project)notaris aangewezen waar de akte van levering moet passeren. Dit vormt een wezenlijk onderdeel van een te sluiten koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal o.a. een ouderdomsclausule, asbestclausule en een geen-eigen-bewoning-door-verkoper-clausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 275.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  125 m²
 • Perceelsoppervlakte
  273 m²
 • Inhoud
  430 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.