Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Willem Zelleweg 25

GOES
Icon
139 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Een eengezinswoning met enorm veel karakter! Aan de Willem Zelleweg 25 in Goes staat deze leuke, vrijstaande, jaren 30 woning. Veel van de gewilde details zijn door de jaren bewaard gebleven, zoals de glas-in-lood ramen, de ensuite deuren en het bijzondere metselwerk in de gevels.

Op het eerste gezicht doet de voorgevel niet vermoeden dat er zoveel woonruimte achter schuilt. Met een woonoppervlakte van 139 m2 is het met recht een ruime woning te noemen. Daarnaast ligt de woning op een perceel van 201 m2 eigen grond met de tuin op het zuiden en een tweetal garages. De eerste ligt direct achter de woning, de tweede aan de andere kant van het aangrenzende pad. Deze hebben gezamenlijk een oppervlakte van 33 m2.

De details in de woning, het royale woonoppervlak, de ligging van de tuin en de garages bieden veel mogelijkheden! Al deze elementen vormen het perfecte recept om hier een geweldig sfeervolle leefomgeving te creëren.

Via de voorzijde komt u in de lange hal die gekenmerkt wordt door de prachtige granieten vloer. Aan weerszijden van de hal bevinden zich vervolgens twee ruimtes, met aan de rechterzijde de ensuite woonkamer en de linkerzijde een kantoorruimte. De woonkamer wordt gescheiden in een voor- en achterkamer door de ensuite deuren met de kenmerkende originele glas-in-loodramen. Voorin ligt de gezellige woonkamer, achterin volgt de eetkamer.

Na de voorkamer en de trapopgang aan de linkerzijde van de woning volgt aan het einde van de hal de keuken. De keuken is ook groter dan gedacht en geeft plek aan een ruime keukenopstelling en mogelijk een tweede kleine eethoek.

Na de keuken volgt de aangebouwde bijkeuken. Deze ruimte bestaat uit het toilet en de doucheruimte. Er is voldoende ruimte in de bijkeuken op de badkamer flink te vergroten, maar er is ook de mogelijkheid om deze boven te realiseren. Naast de extra bergruimte is er plaats voor de witgoedapparatuur en hangt de Cv-ketel in deze ruimte.

Via de trap vanuit de hal is de ruime overloop te bereiken. Rondom de overloop liggen drie slaapkamers en een flinke bergruimte. Aan de voorzijde liggen de eerste twee slaapkamers, met de derde rechts achterin. Direct achter de trapopgang is er een berging terug te vinden, die voldoende ruimte biedt om hier de badkamer te realiseren. Zoals beschreven is het echter ook mogelijk om de huidige te vergroten in de bijkeuken. Via de vlizotrap is de ruime bergzolder over de gehele verdieping te bereiken.

De tuin is via meerder manieren te bereiken, zowel via de achterom, de bijkeuken als de Ruisdaelstraat. De ligging is bijna pal op het zuiden, waardoor het een heerlijk zonnige plek is. Achter de bijkeuken ligt de eerste garage, met plek voor minimaal een auto. Aan de overkant van het aangrenzende pad aan de tuin ligt de tweede garage. De twee garages zijn dus ideaal voor extra bergruimte of voor de klussers onder ons.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1930
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  139 m²
 • Perceelsoppervlakte
  201 m²
 • Inhoud
  619 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.