Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Willem Zelleweg 15

GOES
Icon
128 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Naast een ruime woning, met een prachtig vooraanzicht, ook een tweetal garages en een diep perceel! Op deze 452 m2 eigen grond aan de Willem Zelleweg 15 staat deze typerende jaren dertig woning met een speelse voorgevel door de erker, de grote overstekken en het wolfseind. Naast deze ruime woning, die verouderd is en gemoderniseerd dient te worden, liggen achter het huis een tweetal ruime garages. Een klus aan huis, het stallen van de oldtimer of gewoon extra bergruimte kan allemaal aan huis!

Via de entree aan de voorzijde is de lange hal te bereiken. Voor in de hal ligt de meterkast en de trapopgang. Onder de vloerbedekking ligt nog een ouden granito vloer. Aan het einde van de hal is er toegang tot de keuen en de woonkamer.

De diepe woonkamer is aan de linkerkant gelegen. De woonkamer geeft ruimte aan zowel een eethoek als een zithoek. Eventueel kunnen hier twee zithoeken van gemaakt worden, omdat de keuken dermate groot is dat hier ook ruimte is voor een eethoek.

De keuken ligt achter de hal en is later aan de woning gebouwd en daarmee een mooie extra ruimte geworden. De L-vormige keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en oven. Direct achter de keuken aan de rechterkant ligt de bijkeuken. Deze geeft wat extra bergruimte en plaats aan de witgoedapparatuur.

Aan de andere kant achter de keuken ligt een portaal, die grenst aan de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Via het portaal is vervolgens de serre te bereiken, die weer toegang geeft tot de tuin.

De eerste verdieping geeft net als de begane grond verrassend veel ruimte. Aan de overloop grenzen drie slaapkamers. Daarnaast is er ook een tweede toilet op de verdieping gelegen. Vanaf de achterste kamer is het dakterras te bereiken. Via een vlizotrap is vanaf de overloop de zolder te bereiken. Deze is groot genoeg om nog een extra kamer te realiseren, wanneer er een vaste trap geplaatst wordt.

Het perceel en de mogelijkheden met de garages zijn twee van de pluspunten van de woning. Via buitenom is als eerste voor de garages nog een berging gelegen. Hier hangt de Cv-ketel. Vanuit deze berging is er toegang tot de eerste garage. Dit is de kleinere van de twee, van circa 3,20m x 4,90m. De tweede garage is via de eerste te bereiken en heeft een royale afmeting van 7,70m x 5,00m. In totaal zijn er drie garagedeuren gelegen. Dit alles creëert veel ruimte en mogelijkheden aan huis.

In totaal staat de woning op een perceel van 452 m2 eigen grond. Aan de linkerkant van de woning ligt de oprit naar de tuin en de garages. De tuin ligt perfect op het zuiden en heeft daardoor de hele dag de zon. Naast de garages kan er dus ook een gedeelte groen aangelegd worden om heerlijk te kunnen genieten.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1923
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  128 m²
 • Perceelsoppervlakte
  452 m²
 • Inhoud
  479 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.