Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Vlasmarkt 12

GOES
Icon
112 m²
Icon
kamers
€ 299.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Sinke Komejan mag namens haar opdrachtgever een karakteristiek woonhuis in het centrum van Goes te koop aanbieden.

Het woonhuis, dat gebouwd is in 1920, is gelegen aan de Vlasmarkt in Goes. Een gezellig plein op een loopafstand van het centrum en het kernwinkelgebied van Goes. Het woonhuis is ca. 112 m2 GBO verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich een patio/ buitenplaats van ca. 15 m2. Ideaal voor de barbecue en/of het nuttigen van het eerste kopje koffie!

De begane grond is onderverdeeld in de entree, hal, toilet, woonkamer met een open trap naar de 1e verdieping, een keuken en een werkkamer. In de keuken is er een aansluiting voor de wasmachine en de droger gesitueerd. Vanaf de keuken is er eveneens een doorgang naar de patio.

Middels een houten trap is de 1e verdieping te bereiken. Hierbij komt u aan op de overloop en heeft u toegang tot 3 slaapkamers met ieder een eigen wastafel en wateraansluiting. Vanaf de overloop is ook de badkamer met toiletvoorziening toegankelijk.
Al met al een ruime woning op een toplocatie en met alle denkbare voorzieningen op een loopafstand.

In het kort:
– Vlasmarkt 12, 4461 CW te Goes
– Woonhuis in het stadscentrum
– Oppervlakte 112 m2 GBO verdeeld over twee verdiepingen
– Vraagprijs € 299.000,- k.k.
– Bouwjaar 1920
– Energielabel E
– Beschermd stadsgezicht

Afmetingen:
Begane grond : ca. 56 m2 GBO
1e verdieping : ca. 56 m2 GBO
Totaal : ca. 112 m2 GBO

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Goes
Sectie: D
Nummer: 5147
Groot: 82 m²

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Fiscaal:
Het object is belast met 2% overdrachtsbelasting mits er geen gebruik wordt gemaakt van de startersvrijstelling. Indien gebruik wordt gemaakt van de eenmalige startersvrijstelling is de overdrachtsbelasting vastgesteld op 0%

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM-model.

Aanvaarding:
In overleg, kan per direct.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het woonhuis te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 299.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  112 m²
 • Perceelsoppervlakte
  82 m²
 • Inhoud
  336 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Tuin
  Patio atrium Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.