Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Weegbreepad 58

GOES
Icon
87 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Een instapklaar appartement op de begane grond met een meer dan royaal dakterras van 48 m2! Aan de rand van Goes-West staat nu het Weegbreepad 58 in Goes te koop. Er hoeft werkelijk niets te gebeuren, de keuken en badkamer zijn namelijk in 2022 geheel vernieuw. Daarmee is het zo goed als af.

Het appartement op de begane grond bestaat uit een fijne woonkamer en halfopen keuken. Door de schuifpui die het terras van de woonkamer scheidt valt er veel natuurlijk licht de ruimte in. Achter de woonkamer liggen een tweetal slaapkamers en de zeer nette badkamer. In het souterrain ligt er een eigen afgesloten garagebox die bij de woning hoort.

Het appartement is het eerste wat vanaf de afgesloten entree te bereiken is. De hal ligt achterin het appartement en geeft toegang tot alle ruimtes. Als eerste zijn het toilet en de meterkast te bereiken.

Achter de hal ligt als eerste de badkamer. Deze is werkelijk schitterend en zo goed als nieuw. In 2022 is het geheel vernieuwd en voorzien van een prachtige tegel en wastafelmeubel. Er is daarnaast een heerlijke inloopdouche gecreëerd.

Naast de badkamer ligt de eerste en grootste slaapkamer. Hierna ligt de tweede kamer die momenteel is gebruik is als hobbyruimte, maar ook eenvoudig als logeerkamer dienst kan doen.

Voordat de woonkamer volgt, is er eerst nog de inpandige berging. Dit is een fijne en praktische ruimte, waar er naast extra bergruimte, plek is voor de witgoedapparatuur. Het is dus meer dan alleen een berging, maar ook een washok!

Dan volgt toch het fraaiste deel van het appartement, de woonkamer met aangrenzende halfopen keuken. Omdat dit deel grenst aan het dakterras is het een heerlijk lichte ruimte. Eerst is er de zithoek terug te vinden, gevolgd door het eetgedeelte in het uiterste van de kamer. Vanuit dit deel is via de schuifpui het terras te bereiken.

Naast het eetgedeelte volgt de keuken. Net als de badkamer is deze recent geheel vernieuwd. De U-opstelling heeft heerlijk veel bergruimte en is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron.

En dan het dakterras! Dit maakt het appartement net even wat anders dan anders. Met 48 m2 is het meer dan een balkon, het is van een zodanige afmeting dat het aanvoelt als een stuk tuin.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1999
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  87 m²
 • Inhoud
  270 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.