Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Vlijekreek 1

GOES
Icon
156 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wonen aan het water van het Goese Meer brengt veel extra’s met zich mee. Hoe geweldig is het om vanuit de tuin en de hieraan grenzende eigen aanlegsteiger zo een bootje in te stappen en daarmee een prachtige ronde over het Goese Meer en het Veerse Meer te kunnen doen.

Dit mag Sinke Komejan u nu samen met een schitterende woning aan de Vlijekreek 1 te koop aanbieden. De vrijstaande woning is optimaal ingericht om van het uitzicht over de tuin en het water te kunnen genieten. Vanuit de royale woonkamer zijn er meerdere mogelijkheden om de diepe tuin in te stappen.

De woning biedt op de begane grond naast de ruime woonkamer en de zeer nette keuken met kookeiland ook nog een tweede ruimte, de tuinkamer. Hiervoor liggen de garage en bijkeuken. Op de eerste verdieping volgen een drietal slaapkamers en de prachtige badkamer. Voor de afwerking is er niet op kosten bespaard, om de woning zo eer aan te doen. Onder andere de houten en marmeren vloer op de begane grond, de zeer nette badkamer en keuken en de nieuw aangelegde tuin maken dit tot een prachtige woning op een schitterende plek.

Indeling:
Via de eigen oprit, met plek voor minimaal twee auto’s, is de voordeur te bereiken. De sfeer begint hier al, door de vide en de karakteristieke halfronde raampartij. De hal doet daarmee heel licht en ruim aan. In de hal volgt er toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De woonkamer en keuken hebben eveneens veel raampartijen waardoor ook deze ruimtes licht aandoen en optimaal zijn ingericht voor het zicht over de tuin en het water. De woonkamer, in L-vorm, heeft in de punt een heerlijke zithoek rond de ethanol haard. Achterin ligt de schuifpui naar de tuin en openslaande deuren naar het naastgelegen terras.

In de woonkamer ligt een prachtige geoliede houten vloer met een prachtige band en bies, die met vakwerk overloopt in de marmeren vloer van de keuken. De keuken heeft een kookeiland, met spoelbak, gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. In het losse keukenmeubel volgen de koelkast, oven en koffiezetapparaat. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. Deze heeft naast de garderobe plek voor een vriezer. Vanuit de bijkeuken is de garage te bereiken. Hier hangt de boiler die de keuken van warm water voorziet.

Achter de bijkeuken is in een aanbouw een tweede woongedeelte gerealiseerd. Deze tuinkamer biedt een tweede zithoek rond de gashaard en heeft een overweldigend uitzicht over alles wat achter ligt.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en het toilet. De ruime ouderslaapkamer ligt aan de rechterzijde, beschikt over een inloopkast en geeft toegang tot het balkon.

Aan de linkerzijde liggen de andere twee slaapkamers. Middenin ligt de badkamer die een aantal jaar geleden geheel is vernieuwd en prachtig is betegeld. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel. Via de overloop is het losse toilet te bereiken.

Tuin:
De lange tuin is gericht op het water en biedt meerdere terrassen, waarmee op verschillende tijdstippen van de zon genoten kan worden. De tuin is een aantal jaar geleden nog geheel onder handen genomen en opnieuw ingericht.

Naast de woning is het eerste terras terug te vinden. Direct achter de woning volgt het tweede terras. Achterin ligt de eigen aanlegsteiger. Voor deze steiger ligt een net betegeld terras. Daarmee zijn er dus meerdere plekken om van zon of schaduw te kunnen genieten.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1994
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  156 m²
 • Perceelsoppervlakte
  757 m²
 • Inhoud
  653 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.