Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Van Kleffenslaan 42

MIDDELBURG
Icon
120 m²
Icon
kamers
€ 270.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Deze geschakelde tussenwoning is gelegen aan een rustig en kindvriendelijk hofje in de geliefde wijk ‘Griffioen’ nabij vele voorzieningen zoals diverse scholen en winkels maar ook het buitengebied is op korte afstand. Dit type woning is een ideale gezinswoning mede door de vier ruime slaapkamers! Verder beschikt deze woning onder meer over een riante woonkamer met open keuken, een inpandige berging en is er parkeergelegenheid op eigen terrein. ook het perceel is riant te noemen (289 m²) en grenst aan het openbaar groen. De woning verdient weer liefde en aandacht maar dan heb je wel een hele fijne woning op een geweldige locatie!

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, riante bergkast onder de trap, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is ook de berging bereikbaar. Via de hal kom je in de ruime woonkamer met open keuken en open haard. Vanuit de woonkamer is ook de, op het oosten gelegen, riante achtertuin bereikbaar. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is eenvoudig van afwerking.

Eerste verdieping:
Via de trap kom je op de riante overloop en deze biedt toegang tot de vier fijne slaapkamers en de badkamer. Op de overloop bevindt zich ook nog een vaste kast met de opstelling van de cv-ketel en de mechanische ventilatie. De vier slaapkamers zijn met recht ruim te noemen en hebben respectievelijk een oppervlakte van 7, 10, 12 en 16 m². De ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft nog een wastafel. De badkamer is eenvoudig van afwerking en heeft een ligbad, wastafel en toilet.

Tuin:
De woning beschikt over een, op het oosten gelegen, achtertuin en een voortuin met voldoende ruimte voor het parkeren van je eigen auto.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Tevens zullen er diverse artikelen in de koopovereenkomst worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger (o.a. een geen-eigen-bewonings-artikel).

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 270.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  120 m²
 • Perceelsoppervlakte
  289 m²
 • Inhoud
  350 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.