Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Valckeslotlaan 47

GOES
Icon
73 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Dit appartement heeft het allemaal! Zoek je een appartement dat instapklaar is, dichtbij het centrum van Goes en met een gaaf uitzicht over de daken van Goes?

De Valckeslotlaan 47 op de hoek van de vierde verdieping heeft al deze eigenschappen. Het heeft een heerlijk lichte woonkamer over de gehele breedte van het appartement, die vanwege de hoogte en het groen voor ook nog eens een fraai uitzicht heeft.

De keuken en de badkamer zijn nog niet lang geleden vernieuwd. Het appartement is verder goed afgewerkt en voorzien van centrale verwarming. Daarmee is het zo goed als instapklaar te noemen!

Via het centrale trappenhuis is de voordeur te bereiken. Vanaf daar is de hal te betreden, die centraal in de woning ligt. Voorin is er als eerste toegang tot de eerste slaapkamer en de keuken.

Deze eerste kamer is momenteel in gebruik als waskamer en opslagruimte. Hier staan momenteel ook de witgoedapparatuur en de cv-ketel hangt er. Eventueel zou het ook als tweede kamer gebruikt kunnen worden.

De nette en moderne keuken volgt op deze kamer en is voorzien van koelkast, diepvries, gasfornuis, afzuigkap en combimagnetron. Vanuit de keuken is het balkon aan de voorzijde te bereiken.

Achter de keuken ligt de badkamer, welke net als de keuken ook nog geheel is vernieuwd! De badkamer bestaat uit een douche en wasmeubel. Tegenover de badkamer ligt het eveneens nette toilet.

Achterin volgt de heerlijk lichte en ruime woonkamer. Dit komt doordat deze over de gehele breedte ligt. Vanuit de gehele kamer is er zicht op het groen achter. In de rechterhoek vanuit het eetgedeelte is er toegang tot het eerste balkon, gelegen op het zuidwesten.

Aan de andere kant volgt het zitgedeelte. Doordat het appartement op de hoek ligt is hier ook een extra raam gesitueerd. Dit maakt ook het zitgedeelte heerlijk licht. Het tweekamerappartement kan eventueel weer eenvoudig gemaakt worden tot een driekamerappartement, door de woonkamer weer te scheiden in twee gedeeltes.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime hoofdslaapkamer. Deze ligt aan de voorkant en heeft ook toegang tot het balkon voor.

Op de begane grond is er extra bergruimte in de vorm van de inpandige berging. Benieuwd naar de ligging en de staat van het appartement? Maak een afspraak voor een bezichtiging via 0113-251000!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  73 m²
 • Inhoud
  231 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.