Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

v.d.Spiegelstraat 15d

GOES
Icon
240 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Prachtig penthouse, in het centrum van Goes, met een geweldige indeling en drie dakterrassen om optimaal van het uitzicht over de stad en de zon te kunnen genieten! Het appartement heeft een royale woonkamer en keuken op de vierde verdieping die rond het balkon op het zuidwesten zijn gelegen.

De glaspartijen rond het balkon en de vide naar de vijfde verdieping maken de ruimtes mooi licht. Achter de vide liggen op de vijfde verdieping een tweetal extra ruimtes. In de woontoren aan de kant van de Van de Spiegelstraat liggen boven elkaar een drietal slaapkamers en twee badkamers. De bovenste kamer heeft een schitterend uitzicht over Goes.

Aan de zijde van de Van de Spiegelstraat ligt de entree. Het appartement is met de lift en trap te bereiken, ook vanuit de parkeergarage. Het trappenhuis en de lift liggen in het midden van het appartement.

De woning is vervolgens te betreden via de hal. De hal geeft toegang tot alle ruimtes, waaronder het toilet. Aan de rechterzijde van de hal ligt de woonkamer, die ruimte heeft voor meerdere zithoeken. Door de vide, die loopt over de gehele breedte, en het gebruik van glas is dit een geweldige ruimte.

Vanuit de woonkamer loopt achter het zuidelijke balkon langs een glazen gang naar de keuken. Dit gedeelte zorgt ervoor dat er veel natuurlijk lichtinval is. Het grootste balkon van de drie is op het zuidwesten gericht en daarmee is dit de mooiste plek om van de zon te genieten.

De royale keuken heeft aan de zuidzijde de eetkamer, met hierachter de ruime keukenopstelling. De nette en moderne keukenopstelling is aan beide zeiden van de kamer gelegen en voorzien van koelkast, vrieskast, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Aan de noordoostkant liggen het tweede en derde balkon. Het tweede is vanuit de keuken te bereiken.

De keuken ligt aan de linkerzijde van de hal, met hiertussen de bijkeuken, waar er plaats is voor de witgoedapparatuur en de Cv-ketel hangt er. Voor de hal ligt de eerste slaapkamer in de woontoren. Tussen de slaapkamer en de bijkeuken ligt de zeer nette badkamer, voorzien van prachtig wasmeubel en inloopdouche. Het derde balkon ligt weer naast deze slaapkamer en is vanuit de hal en de woonkamer te bereiken.

Vanuit de hal zijn de vijfde en zesde verdieping te bereiken. De overloop op de vijfde verdieping biedt toegang tot de tweede slaapkamer en tweede badkamer. De eveneens nette badkamer is voorzien van wederom een prachtig wasmeubel, tweede toilet en een bad. Hierachter liggen twee ruimtes die aansluiten op de vide. Deze kunnen bijvoorbeeld als kantoor worden gebruikt.

De woontoren heeft een zesde verdieping, met een van de geweldigste ruimtes van het appartement, de derde kamer. De ruimte heeft een prachtig uitzicht over Goes en kan bijvoorbeeld als slaapkamer worden gebruikt.
In de parkeerkelder is er plaats voor een auto in de eigen afgesloten garagebox.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2002
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  240 m²
 • Inhoud
  955 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Plaats Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.