Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Stikkerstraat 32

GOES
Icon
116 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zo goed als af, super gelegen en ook nog eens betaalbaar? Dat is de tussenwoning aan de Stikkerstraat 32 te Goes! Deze ruime gezinswoning is de afgelopen paar jaar volledig onder handen genomen en daarmee zo goed als instapklaar. De grootste visuele aanpassingen zijn de nieuwe en moderne keuken en badkamer, naast de algehele staat van onderhoud en nette afwerking.

De keuken is open gemaakt en bij de woonkamer getrokken. Op de eerste verdieping zijn de drie slaapkamers opgeknapt, is nieuw kozijnwerk geplaatst en is de badkamer vernieuwd. De tweede verdieping heeft met de brede nieuwe dakkapel ook een tweetal slaapkamers gekregen, wat het totaal op vijf brengt. Naast de algehele vernieuwing dus ook meer ruimte!

Een ander geweldig aspect is de ligging tegen het einde van de Stikkerstraat, met direct achter de woning het groene weitje en de bomen van het park. De woning met 127 m² eigen grond is dus gelegen in een rustige omgeving met een heerlijke tuin op het zuiden.

De entree van de woning ligt aan de voorzijde aan het autoluwe deel van de Stikkerstraat. Voorop het perceel ligt als eerste de berging, die zeer handig is voor de fietsen en extra bergruimte. Hierna volgt de voordeur die uitkomt in de hal. In de hal liggen het toilet, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer.

De woonkamer is tuingericht, met uitzicht op het groen en op het zuiden gelegen is dit een fijne lichte woonkamer. Achterin is de ruime zithoek gesitueerd, met toegang tot de tuin. Middenin de kamer volgt het eetgedeelte, voor de keuken die aan de voorkant van de woning ligt.

De schitterende en moderne keuken is ook geheel onderhanden genomen en gelegen in een U-vorm. Aan de rechterkant is de combimagnetron, de gaskookplaat en de afzuigkap gelegen. Hierna volgt de kraan, spoelbak en vaatwasser voor het raam.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang aan de drie slaapkamers en de badkamer. Voorin ligt de ruime ouderslaapkamer over de gehele breedte. Achterin volgen de tweede en derde slaapkamer, met opnieuw zicht op het groen achter. Hiertussen ligt de eveneens schitterende nieuwe badkamer. Deze is verrassend groot en voorzien van een inloopdouche, bad, tweede toilet en wasmeubel.

Een van de verrassingen aan de woning is de volwaardige ruime tweede verdieping. Door de grote dakkapel die aan de achterkant is geplaatst zijn er namelijk nog twee ruime slaapkamers gerealiseerd. Deze sluiten bieden aan op de overloop aan de voorkant, waar er plek is voor de witgoedapparatuur en de Cv-ketel fraai is weggewerkt in de kastruimte hierachter.

De woning staat op een perceel van 127 m² eigen grond, met een heerlijke tuin op het zuiden direct achter de woning. De diepe tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met de schutting aan het einde van de tuin halfopen, zodat de tuin bijna in het groen valt. Met de ligging recht op het zuiden is dit dus een heerlijke plek om een heel jaar te vertoeven en te genieten van de zon.

De woning heeft nog het oude energielabel uit 2018, voordat de verbouwing heeft plaatsgevonden. In de tussentijd is er echter een groot deel veranderd, waardoor het label naar alle waarschijnlijkheid verbeterd zal zijn. Zo is op de eerste en tweede verdieping kunststof kozijnwerk met HR++ glas geplaatst, is het dak en het plafond van de eerste verdieping na geïsoleerd. Daarnaast is er in 2020 ook een nieuwe cv-ketel geplaatst. Met de achterzijde op het zuiden leent het dak zich uitstekend voor zonnepanelen.

Kortom gaat het om een ruime eengezinswoning met vijf slaapkamers, een zeer nette keuken en badkamer en een fantastische ligging. Benieuwd naar de woning? Maak een afspraak via 0113-251000!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  116 m²
 • Perceelsoppervlakte
  127 m²
 • Inhoud
  403 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan park
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.