Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Rooseveltlaan 45

GOES
Icon
93 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Geweldig nette woning, met een nette keuken en badkamer! Daarnaast achter op het perceel een ruime garage.
Aan de Rooseveltlaan 45 te Goes mag Sinke Komejan u nu deze tussenwoning te koop aanbieden. Deze woning is instapklaar!

In 2017 is de benedenverdieping aangepakt en vernieuwd. Boven liggen er een drietal slaapkamers, met hiertussen de nette badkamer.

Dit alles ligt op een perceel van 140 m², met achterop de garage. Bent u dus op zoek naar de ideale starterswoning of eengezinswoning? Zoek dan niet verder en maak een afspraak om een keer langs te komen.

Autovrije entree
De voordeur ligt aan het autovrije gedeelte van de Rooseveltlaan. Met binnenkomst in de hal is er gelijk toegang tot de berging aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde. De berging biedt ruimte voor wat extra opslag en de witgoedapparatuur.

Aan de voorzijde van de woonkamer ligt het eetgedeelte. Dit ligt naast de open keuken. Deze is in 2017 vernieuwd en nu echt de parel van de woning. De ruime opstelling is voorzien van een koelkast, vaatwasser, 5 Pits gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven. Een gedeelte van de keuken is ingebouwd in de muur van de trapopgang.

Prachtige leefruimte
Achterin de woonkamer is de zithoek gelegen, met tussen de keuken en deze hoek de trapopgang en het toilet. De zithoek heeft door de grote pui, met openslaande deuren, prachtig zicht op de achtertuin. Met de tuin op het zuiden, heeft deze ruimte dus veel lichtinval.

De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers. Aan de voorzijde zijn er een tweetal gelegen. Door de dakkapel aan de achterzijde is de derde kamer veel ruimer geworden. Tussen deze slaapkamers ligt de badkamer. De badkamer is net uitgevoerd, met een douche, wastafel en tweede toilet.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizo trap. Op deze verdieping bevindt zich de cv-ketel.

De woning ligt op een perceel van 140 m² eigen grond. Achterop staat de garage, die door het bijtrekken van de schuur extra ruim is geworden. Dit dient ook als achterom naar de tuin.

Naast het volledig instapklaar maken van de woning is er ook verder gekeken. Al het kozijnwerk is vernieuwd door kunststof kozijnen met HR++glas. Daarnaast is over de gehele begane grond vloerverwarming aangebracht. De meterkast en de cv-ketel zijn vernieuwd in 2017.

Nieuwsgierig geworden naar deze keurige woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1976
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  93 m²
 • Perceelsoppervlakte
  140 m²
 • Inhoud
  339 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.