Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Ringweg 34a

COLIJNSPLAAT
Icon
280 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland, Colijnsplaat aan de Oosterschelde: fraaie woonboerderij (schuurwoning) op bijna 1500m² eigen grond!

Rond 1995 is hier een uit 1950 daterende landbouwschuur compleet verbouwd tot de huidige uitstraling en comfort.

Naast een zeer riant, volledig programma op de begane grond alsmede een compleet woonprogramma op de verdieping, een flinke vrijstaande schuur (voormalige hondenkennel), een tweede vrijstaande schuur (voormalige paardenstal) en een grote tuin, biedt dit object tal van mogelijkheden.

Parkeren kunt u gemakkelijk op eigen terrein, er is zelfs een speciale verharde plek gerealiseerd voor de eigen camper.

Colijnsplaat biedt door zijn fantastische ligging aan Nationaal park “Oosterschelde” naast sfeer, ook een uitstekend voorzieningenniveau, een jachthaven, basis school, kinderdagverblijf enzovoorts. Door z’n centrale ligging in het hart van de driehoek Goes, Zierikzee, Middelburg zijn stedelijke voorzieningen altijd dichtbij. De omgeving wordt gekenmerkt door rust, ruimte, schone lucht en fraaie wolkenpartijen. Hier te mogen wonen is permanent wonen zoals wonen bedoeld is!

De indeling van dit unieke object is als volgt:

Begane grond:
U komt binnen in een zeer royale entree met vide en statige trapopgang. Uw jas vindt een plekje in de garderobekamer met kastenwand en meterkast.

Vanuit de entree heeft u toegang tot de waskeuken links van de voordeur.

Verder zijn er 2 riante slaapkamers (waarbij de grootste een deur heeft rechtstreeks naar het overdekte terras in de tuin!) en een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafelmeubel.

1e Verdieping (woonetage):
de woonetage beschikt over een hal met trapopgang naar de 2e verdieping, toilet, berging met c.v. ketel, slaapkamer en gezellige tuingerichte living met houtkachel en voldoende lichtinval en grote pui naar het ‘dakterras’.

De halfopen (woon)keuken is voorzien van een hoekinbouw met diverse apparatuur. Echte eyecatcher is hier de vide die deze woonkeuken een geheel eigen sfeer en uitstraling geeft. Verder is de aangrenzende bijkeuken erg praktisch.

2e Verdieping:
Op de 2e verdieping komt u opnieuw een zee aan ruimte tegemoet. Naast heel veel opbergmogelijkheden zijn hier 2 prachtige slaapkamers en een zeer riante badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en 2 separate wastafels.

3e Verdieping (zolder):
Via een luik is d.m.v. een ladder de zolderverdieping te bereiken waar u nogmaals heel veel opbergmogelijkheden vindt.

Achter het object ligt een grote tuin met o.a. terrassen, gazon, border, vijverpartij, veranda, moestuin en een mooie Wilg als beeldbepaler. Verder is deze tuin geheel omzoomd met een schutting. Er is voldoende privacy.

Naast het object is een verhard terrein met een vrijstaande schuur van circa 10,00m x 10,00m. voorzien van water en krachtstroom. Een 2e vrijstaande schuur meet ongeveer 12,00m x 6,00, deze is eveneens voorzien van water en stroom. Op het terrein is een aparte plek ingericht voor de stalling van de eigen camper.

Aardige bijkomstigheid is de ligging min of meer aan de rand van het dorp, waarbij u via een naastgelegen pad direct het Colijnsplaatse bos in loopt. Ideaal als u er even op uit wilt met de hond!

Kortom: Een bijzonder mooi object met erg veel mogelijkheden in een fijn dorp. Het laat zich echter beter beleven dan omschrijven!

Uw interesse is gewekt? graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende bezichtiging of een oriënterend gesprek. De makelaars van BOOT helpen u graag en met plezier!

Oplevering: geheel in nader overleg

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt in het koopcontract zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1950
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  280 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1466 m²
 • Inhoud
  1040 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Colijnsplaat?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.