Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Pyntorenstraat 5

GOES
51 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Multifunctioneel! Dat is de Pyntorenstraat 5 in het centrum van Goes. En het bijzondere hieraan is dat een van de functies de functie wonen is! De huidige opslagruimte heeft namelijk de bestemming “wonen”. Het is dus nooit als zodanig gebruikt, maar er kan hier zonder bestemmingswijziging een woning gerealiseerd worden. Een unieke kans dus.

Om het object te laten voldoen aan de functie wonen, zijn wel de nodige aanpassingen vereist. Het moet van een normale opslagruimte veranderd worden naar woonruimte. Er ligt momenteel enkel elektra in de schuur. Kom kijken of neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Momenteel bestaat de ruimte uit een tweetal garagedeuren en een loopdeur aan de linkerzijde. Met een breedte van circa 6,75 meter en een diepte van circa 7,50 meter zijn er genoeg mogelijkheden om het een indeling van een normale woning te geven.

Daarnaast is er de mogelijkheid om de huidige zolder uit te breiden. Deze spant nu circa een derde van de verdieping en daar kan dus veel meer ruimte worden gecreëerd. Momenteel is er nog geen vaste trap aanwezig.

Het pand staat op een perceel van 79 m2 eigen grond. Er ligt achter nog een stuk tuin. Dit deel hoorde vroeger bij een nabijgelegen woning, maar is kadastraal opgesplitst en toebedeeld aan Pyntorenstraat 5. In de feitelijke situatie is het nog niet toegevoegd aan de Pyntorenstraat 5. Het gaat om een stuk tuin van circa drie meter diep over de gehele breedte van de opslag.

De Pyntorenstraat ligt in het historische deel van het centrum van Goes. De Grote Markt is slechts een minuut verder gelegen. Of het nu lekker genieten op de terrassen van de Grote Markt, de sfeer van de binnenstad of een hapje eten in de buurt, het ligt allemaal op een minuut afstand van het object.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1977
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  51 m²
 • Perceelsoppervlakte
  79 m²
 • Inhoud
  266 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  1
Energie
 • Warm water
  Geen
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.