Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Prinsenhof 14

GOES
Icon
137 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Verrassend ruime twee-onder-een-kapwoning met garage, dicht bij het centrum van Goes in een heerlijk rustige wijk; de Prinsenhof 14! Deze tweekapper uit 1972 biedt met een inhoud van 539 m³ en een perceel
van 257 m² enorm veel. Een ruime woonkamer en keuken op de begane grond en vier slaapkamers op de verdiepingen!

De woning moet uiteraard vanbinnen weer een update krijgen, maar verkeerd verder in een zeer goede staat. De basis biedt dus zeker veel mogelijkheden om er een geweldig huis van te maken.

De woonkamer en keuken op de begane grond zijn zo eenvoudig bij elkaar te trekken om een royale woonkeuken te realiseren. Daarnaast is er op de eerste verdieping nog een vierde kamer, waar de trap naar de tweede verdieping uitkomt. Eventueel zou deze met een andere draai op de overloop uit kunnen komen om zo een extra vijfde slaapkamer te realiseren!

De entree ligt na de oprit onder de overkapping aan de zijkant van de woning. Deze komt uit in de ruime hal, waar verder de trapopgang, de meterkast en het toilet aan grenzen. Direct hierachter ligt de deur naar de keuken en aan de rechterkant die naar de woonkamer.

De woonkamer is verrassend groot en licht. Gelegen over de hele lengte heeft het voorin de zithoek en achterin, met uitzicht op de tuin, de eethoek. Vanuit dit deel is er ook toegang tot de achtertuin.

De muur tussen de woonkamer en keuken is relatief eenvoudig te verwijderen, waardoor een royale woonkeuken zeker tot de mogelijkheden behoord. Doordat de keuken van zichzelf al niet klein is moet dit dan een prachtige ruimte worden. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de achtertuin. Hier zijn nu ook de aansluitingen voor het witgoed gelegen.

De overloop op de eerste verdieping geeft dus toegang aan een vijftal ruimtes. Achterin liggen er twee slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer. Voorin volgen slaapkamer drie en de vierde ruimte. Omdat hier momenteel de trap naar de tweede verdieping in ligt, is het geen volledige slaapkamer, maar dan zou eventueel wel zo gebruikt kunnen worden. Tussen de kamers ligt de badkamer, die is voorzien van een bad, tweede toilet en wastafel.

De tweede verdieping heeft naast de ruime overloop de vijfde kamer. Met twee grote dakvensters is dit een schitterende slaapkamer geworden. Op de overloop hangt de cv-ketel en is er veel extra bergruimte.

De woning heeft een breed perceel van totaal 257 m² eigen grond. Direct voor de garage is er nog plek voor een auto, maar aan de straat is er eventueel ook voldoende ruimte. De garage geeft vervolgens veel handige bergruimte.

Achter de woning volgt de goed onderhouden tuin. Het eerste deel bestaat uit het terras, gevolgd door een fraai stuk groen. Kortom is het hier heerlijk wonen in een rustige buurt, op zeer korte afstand van alles wat het centrum van Goes biedt!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  137 m²
 • Perceelsoppervlakte
  257 m²
 • Inhoud
  539 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.