Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Poppendamseweg 9

GRIJPSKERKE
125 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Altijd al op zoek geweest naar een uniek plekje om te wonen? Dan moet u zeker eens komen kijken aan de Poppendamseweg 9 in Grijpskerke. Deze vrijstaande woning ligt grotendeels verscholen in het groen maar aan de achterzijde heeft u een fantastisch uitzicht over de landerijen en de duinen! Elke dag genieten van de rust, de paarden in de wei, vogels, fazanten en fraaie wolkenluchten. De locatie is ook fantastisch te noemen. Zo ligt de woning centraal op het eiland en is alles wat Walcheren te bieden heeft binnen handbereik. De steden Middelburg en Vlissingen, het strand, de duinen en de zee……..allemaal zijn binnen kwartietje fietsen te bereiken. Poppendamme heeft op dit moment ongeveer 50 inwoners en was ooit een parochie en een ambacht en is hoogstwaarschijnlijk genoemd naar een plaatselijke ambachtsheer. De geschiedenis gaat ook ver terug, zo wordt er al over gesproken rond 1181-1210……kortom een unieke plek om te wonen!

Indeling:

Begane grond:
Via de overdekte entree kom je in de hal. De hal biedt toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer. De royale woonkamer is speels ingedeeld en door de aanbouw echt ruim! Bij de aanbouw is er gekozen om veel raampartijen te gebruiken zodat je vanuit deze ruimte schitterende vergezichten hebt over de achtergelegen landerijen. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig die in de wintermaanden voor een sfeervol vuurtje zorgt. Om de tuin nog meer onderdeel te laten zijn van het huis is er ook op twee plekken gekozen voor openslaande deuren. Aan de achterzijde van het huis is de half open keuken gerealiseerd en deze is voorzien van een sfeervolle keuken in landelijke stijl. Ook de keuken is een fijne leefruimte door de aanwezige raampartijen en ook vanuit hier heb je fraaie vergezichten. In de achtergelegen bijkeuken bevindt zich de wasmachineaansluiting en er is een keukenblok aanwezig. De ruime vaste kast zorgt voor extra opslagruimte.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers elk met vaste kasten en een badkamer. De badkamer is speels ingedeeld en voorzien van een wastafel, ligbad, toilet en inloopdouche.

Garage:
De garage is van binnenuit bereikbaar en ook hier heb je een zee aan ruimte. In de garage bevindt zich de opstelling van de cv-ketel en er is verwarming en elektra aanwezig. Via een losse trap is de riante bergzolder te bereiken en ook hier is nog een zee aan ruimte.

Tuin:
Alleen al de weg naar de woning is fantastisch over de smalle, fraai begroeide weg. Als je het terrein oprijdt heb je aan de voorzijde voldoende parkeerruimte voor een aantal auto’s en heb je toegang tot de garage. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van terrassen, een vijverpartij en een tweetal bergingen. En dan de uitzichten…..deze zijn echt fenomenaal, op mooie dagen heb je zicht tot aan de duinen!

Algemeen:
– Unieke ligging,
– Gelegen op een perceel van 1085 m²,
– Zowel eigen recreatieve bewoning als permanente bewoning,
– Parkeergelegenheid op eigen terrein,
– Woonoppervlakte van ca. 125 m²,
– Fraaie tuin met schitterende vergezichten.

Dit unieke object is moeilijk met woorden te beschrijven, om goede indruk te krijgen en de historische unieke sfeer te ervaren nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Bijzonderheden:
Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris. Dit zal opgenomen worden in de koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal er ook een algemeen asbest-artikel, een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  125 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1085 m²
 • Inhoud
  618 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Grijpskerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.