Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Oosterscheldestraat 33

MIDDELBURG
Icon
95 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Verrassend ruime woning met vier slaapkamers, diepe achtertuin, energielabel B, nieuwe badkamer en ook nog eens strak afgewerkt. Ben jij op zoek naar een woning waar je zo in kunt gaan wonen? Stop dan met zoeken en kom kijken. Oosterscheldestraat 33 is gelegen op een leuke woonlocatie in Middelburg op korte afstand van park Toorenvliedt en heeft een eigen supermarkt in de straat.

WONEN
De woonkamer is ruim bemeten en lekker licht. Aan de achterzijde zijn openslaande tuindeuren aangebracht, deze zorgen voor een goede verbinding met de tuin. Vanuit de woonkamer is er op deze manier ook een leuk zicht richting de tuin. De muur tussen de keuken en woonkamer is open gemaakt waardoor deze twee leefruimtes met elkaar verbonden zijn. De huidige keukenopstelling is voorzien van een wastafel en afzuigkap. Vanuit de keuken is er een toegangsdeur naar de tuin. Een van de pluspunten is de riante hal, het toilet maakt de begane grond compleet.

SLAPEN
De volgende verrassing is de aanwezigheid van vier slaapkamers op de eerste verdieping. Deze zijn circa 11, 10, 8 en 6m² groot. Het is uiteraard ook mogelijk om één van deze ruimtes te gebruiken als (thuis)werkplek. De badkamer is van 2023 en luxe uitgevoerd. Naast een ruime doucheruimte, wastafelmeubel en een toilet is er elektrische vloerverwarming. De ruime bergzolder met cv-opstelling is bereikbaar via een zoldertrap op de overloop.

TUIN
Voor- en achtertuin zijn speels aangelegd en met elkaar in overeenstemming. De achtertuin is gesitueerd op het oosten en betreft een afwisseling van groen, terras en grind. Achterin de tuin staat een praktische stenen berging. Ook is er een vrije achterom.

VERBETERINGEN / ALGEMEEN
Deze woning heeft de laatste jaren veel aandacht gekregen op onder andere de volgende onderdelen:
-Het dak is in 2024 voorzien van PIR isolatie sandwichpanelen van 8cm
-De vloer is geïsoleerd met 15 cm tempex
-In 2017 zijn er kunststof kozijnen en deuren met HR ++ glas gemonteerd
-De badkamer is vernieuwd in 2023 en voorzien van elektrische vloerverwarming
-De begane grond is voorzien van vloerverwarming
-De elektra is vernieuwd in 2017
-In 2017 zijn de plafonds vervangen, is er op de eerste verdieping een afvoer aangelegd voor de wasmachine en zijn de wanden gestuct
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis.
Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Perceelsoppervlakte
  150 m²
 • Inhoud
  325 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.