Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Noordstraat 8

GRIJPSKERKE
Icon
82 m²
Icon
kamers
€ 290.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Deze charmante vrijstaande woning aan de Noordstraat 8 in Grijpskerke is de ideale plek voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en duurzaamheid. De woning staat op een royaal perceel, perfect voor tuinliefhebbers en gezinnen die van buitenleven houden en dankzij de zonnepanelen is de woning ook gericht op de toekomst. Met parkeergelegenheid op eigen terrein hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Gelegen aan de rand van het dorp, biedt het zowel de rust van het dorpse leven als de nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

Het betreft een voormalige huurwoning en is per direct beschikbaar. Let op, deze woning mag enkel worden aangekocht voor zelfbewoning en niet verhuurd worden aan derden. Bij gelijke biedingen gelden er bepaalde voorrangsregels van stichting Zeeuwland.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, woonkamer van circa 19 m², dichte keuken (zonder keukenblok) met vaste kast, kelder(kast), hal met trapopgang naar verdieping, bijkeuken met deur naar tuin, apart toilet met fontein, badkamer voorzien van douche en wastafel.

Eerste verdieping:
Overloop met omvormer zonnepanelen, drie slaapkamers waarvan de grotere slaapkamer toegang heeft tot een
bergkast met CV opstelling.

Zolder:
Via losse trap te bereiken bergzolder.

Algemeen:
– Muurisolatie,
– Vrijstaande woning,
– Voorzien van 6 zonnepanelen,
– Houten berging en houten garage,
– Riant perceel van 402 m², Woonoppervlakte 82 m²,
– Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest en is er een projectnotaris.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Onder bod
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1947
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  82 m²
 • Perceelsoppervlakte
  402 m²
 • Inhoud
  350 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Open ligging
 • Tuin
  Tuin rondom Aan te leggen

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Grijpskerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.