Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Nieuwerkerckeplein 37

MIDDELBURG
93 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Appartement op de eerste verdieping van het appartementencomplex ‘Breeweg’ te Middelburg. Het appartement is gelegen op de hoek van het gebouw aan de zijde van de Kruisweg. Aan deze zijde liggen de grootste appartementen van het complex. Het geheel is gelegen op een leuke locatie aan de rand van Middelburg. Voorzieningen bevinden zich op korte afstand, daarnaast staat u binnen een paar stappen buiten de stad in de prachtige natuur rondom Middelburg. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een ruime keuken, een eetkamer, een loggia op het westen en een eigen berging. Het appartement is rolstoel toegankelijk.

HET APPARTEMENT
Keuken en de aansluitende eetkamer zijn gezamenlijk circa 18m² groot waardoor de keuken ook wel een woonkeuken genoemd kan worden. De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer is er een goed uitzicht op de omgeving. Door ligging op de hoek van het gebouw heeft dit appartement zijramen die voor een fijne sfeer zorgen. Vanuit de woonkamer is ook de loggia te bereiken.

Een centrale hal zorgt voor toegang naar alle ruimtes. Naast genoemde ruimtes zijn er twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. De hoofdslaapkamer met een deur naar de loggia is met zo een 15m² aan woonoppervlakte ruim te noemen. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich de badkamer. Deze is eveneens ruim van opzet en voorzien van een douche, toilet en wastafel. De tweede slaapkamer kan dienst doen als logeerkamer of juist als hobby- dan wel werkruimte.

Verder is er een separate toiletruimte en een inpandige berging. Deze ruimte is voorzien van de witgoedaansluitingen en de cv-opstelling. Daarnaast is dit een hele handige bergruimte.

De loggia is gericht op het westen en hiermee een heerlijke plaats om buiten te zitten. Door de ligging zit u hier snel uit de wind en door de constructie niet snel in de zon, in onze ogen een ideale combinatie met het geheel.

COMPLEX
Het complex is voorzien van een leuke binnentuin. De (fietsen)berging bevindt zich in een bijgebouw. Het appartement is zowel via de hoofdingang aan de voorzijde als via de achterzijde bereikbaar. Parkeren kan in de directe omgeving van het complex.

IN HET KORT
-Maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt momenteel € 110,97. Hiervan worden onder meer de opstalverzekering, onderhoudskosten, schoonmaak, groenvoorzieningen en dergelijke betaald
-C.v. ketel van nog maar 2 jaar oud
-Zonwering aan de straatzijde
-Energielabel A!
-Oplevering in onderling overleg, maar dit kan snel.

Kortom een mooi appartement op goede woonlocatie.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis.
Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1999
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  93 m²
 • Inhoud
  270 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.