Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Mezenhof 13

MIDDELBURG
Icon
134 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Een bijzondere, moderne en onder architectuur gebouwde woning met een, zo goed als, gelijkvloers woonprogramma welke is gelegen aan een rustig woonhof aan de rand van de jonge woonwijk ‘De Veersche Poort’. De ligging is werkelijk perfect! Zo zijn onder meer het bruisende Middelburgse stadshart, het bolwerk en het lokale winkelcentrum op korte afstand bereikbaar maar ook het buitengebied van Walcheren is om de hoek. Mede vanwege het energielabel A is de woning ook klaar voor de toekomst!

Een bijzonder aspect van deze moderne woning is het sedum dak. Dit groene dak zorgt voor een extra goede isolatie in zowel de zomer als de winter. Tevens zorgt het voor een langere levensduur van de onderliggende dakbedekking.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, kast met de opstelling cv-ketel en het toilet. De hal biedt toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de woonkamer. Een van de slaapkamers bevindt zich aan de voorzijde en de andere twee slaapkamers aan de achterzijde. Vanuit deze slaapkamers heb je een leuk zicht op de achtertuin. De badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van een douche. ligbad, toilet en wastafel. De woonkamer is echt de “eyecatcher” van deze woning en kenmerkt zicht door het vele licht en de zee aan ruimte! Deze leefruimte wordt opgesplitst door een kleine trap met aan de voorzijde de keuken en aan de achterzijde het zitgedeelte. De keuken is ook ruim van opzet te noemen en voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken is nog een voorziening getroffen voor de aansluiting van warm- en koud water en een afvoer. Mocht u denken aan bijvoorbeeld een praktijk aan huis dan biedt deze woning mogelijkheden! Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en vanuit hier heb je een leuk zicht op de achtertuin welke eenvoudig middels een schuifpui te bereiken is. Tevens beschikt deze woning nog over een riante bijkeuken/berging waar zich onder meer de witgoedaansluitingen bevinden.

Algemeen:
– Voorzien van een rolluik,
– Gedeeltelijk voorzien van screens,
– Woonoppervlakte van ca. 135 m²,
– Parkeergelegenheid op eigen terrein,
– Gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming (woonkamer, eetkamer en keuken),
– Vrije achterom,
– Gelegen aan een rustig woonhof.

Om een goede indruk te krijgen nodigen wij je graag uit voor een bezichtiging. Je kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  2006
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  134 m²
 • Perceelsoppervlakte
  256 m²
 • Inhoud
  558 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.