Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Marshallstraat 9

GOES
Icon
111 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op zoek naar voldoende ruimte en mogelijkheden, maar toch betaalbaar? Aan de rustige Marshallstraat 9 te Goes mag Sinke Komejan u deze woning te koop aanbieden. De ruime tussenwoning is een uitstekende eengezinswoning, met een ruime woonkamer en keuken op de begane grond en een drietal slaapkamers en tevens de badkamer hierboven. Er is de mogelijkheid om op de tweede verdieping een slaapkamer extra te creëren, om het totaal naar vier kamers te brengen.

De woning is gedateerd en vergt een investering, waarna er een prachtige ruime woning op een rustige locatie gerealiseerd kan worden. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons kantoor via 0113-251000.

Begane grond
Achter de voordeur aan de voorzijde volgt de hal. Via de hal wordt zo de ruime woonkamer ingelopen, deze ligt over de gehele voorzijde en loopt aan de achterkant over in de keuken. De keuken is afgesloten, maar kan eventueel eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden om zo een open en ruim geheel te maken. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. Voor de keuken, aan de rechterzijde is de afgesloten trapopgang en hierachter is het toilet gelegen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De ouderslaapkamer bevindt zich voorin de woning, hierna volgt de overloop en de badkamer. Centraal zit de badkamer met douche en wastafel. Achterin volgen de tweede en derde slaapkamer, die door de diepte ook van een mooi formaat zijn.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de ruime open zolder te bereiken. Deze kan gebruikt worden als bergruimte of er kan een extra slaapkamer gerealiseerd worden. Hier hangt verder de C.V.-ketel en er is plek voor de witgoedapparatuur.

Tuin
De woning staat op een perceel van 143 m2 eigen grond en heeft een achterom. Achterin de tuin staat een stenen berging voorzien van elektra. De tuin is groen aangelegd en goed onderhouden. Direct achter de woning ligt het terras. Achter de tuin volgen de openbare parkeerplaatsen.

Omgeving
Dicht bij de woning bevindt zich winkelcentrum de Spinne waar verschillende winkels zijn gelegen zoals de Kruidvat, de Lidl en een bakker. Ook biedt het de ideale woonplek voor een gezin met jonge kinderen. In het park achter het huis kan er heerlijk een rondje worden gelopen en het is een plek waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Ook bevindt zich de basisschool op nog geen 3 minuten lopen van het huis.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  111 m²
 • Perceelsoppervlakte
  115 m²
 • Inhoud
  388 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.