Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

M.A.de Ruijterlaan 22

GOES
Icon
86 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

De twintiger en dertiger jaren hebben ons veel prachtige woningen en details gebracht. Zo ook deze woning aan de M.A. de Ruijterlaan 22 te Goes! Op loopafstand van het centrum en het centraal station, dicht bij de andere voorzieningen staat deze tussenwoning uit 1925. Het vooraanzicht doet al vermoeden dat hierachter een karakteristieke en sfeervolle woning verschuilt. Denk hierbij aan het prachtige metselwerk en het glas-in-lood van de voorgevel, de ensuite deuren in de woonkamer en de balken in de woonkamer.

De begane grond bestaat uit de lange hal, de ensuite woonkamer en de in 2001 aangebouwde keuken. Boven volgen een drietal slaapkamers en de badkamer. De entree en hal, de voor- en achterkamer en badkamer en toilet zijn dit jaar nog aangepakt en gerenoveerd. Hierdoor ontstaat een goede harmonie tussen het heden en verleden.

Een aantal zaken staan nog op de agenda van de woning om te vernieuwen. Denk hierbij aan een gedeelte van de isolatie, waaronder het enkel glas van de voorkamer, de keuken en het schilderwerk buitenom. Het is dus een woning met veel potentie die met wat werk tot een sfeervol geheel gemaakt kan worden.

Vanuit de lange hal aan de rechterkant van de woning is de woonkamer te bereiken. Dit is een geweldig sfeervolle plek, die wordt versterkt door het prachtige houtwerk van de originele schouw, de recent gelakte balken en de glas-in-loodramen. De voor- en achterkamer worden gescheiden door de originele ensuite deuren met eveneens het glas-in-lood. Hiertussen ligt een klein portaal, waar extra bergruimte is terug te vinden. De achterkamer heeft ook een prachtige schouw en is ook afzonderlijk vanuit de hal te bereiken.

De keuken is in 2001 aangebouwd en is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en oven. De keuken geeft uitzicht over de diepe en groene achtertuin. Vanuit hier is de achtertuin te bereiken.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is samen met de in 2020 gerenoveerde badkamer aan de achterzijde gelegen. De retro badkamer is voorzien van alle gemakken, met een prachtige douche, bad, tweede toilet en bijpassend wasmeubel. Daarnaast is er hier plaats voor de witgoedapparatuur. Slaapkamers drie en vier zijn aan de voorzijde gelegen. Via een vlizotrap vanaf de overloop is de bergzolder te bereiken.

De woning ligt op een perceel van 182 m2 eigen grond. De diepe achtertuin van circa 18 meter biedt volop mogelijkheden. Door deze prachtige lengte en de vrije ligging is er altijd een plek om van de zon te kunnen genieten. Achterin is er een vrije achterom gelegen.

Kortom, een authentieke, ruime en veelzijdige woning op loopafstand van het bruisende centrum in Goes met al haar gezellige restaurants, bars en winkels. En ook met de auto bent u binnen 5 minuten op de A58 om vervolgens binnen een uur in de Randstad komen.

Benieuwd geworden door de foto’s en de tekst? Wij verwelkomen u graag aan de M.A. de Ruijterlaan 22!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1925
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  86 m²
 • Perceelsoppervlakte
  182 m²
 • Inhoud
  317 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan drukke weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.