Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Langendam 1012, 12a

ZOUTELANDE
Icon
173 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Werkelijk een uniek object bestaande uit een woonhuis, twee! recreatieappartementen en een royale schuur. Wilt u wonen (en werken) onderaan de duinen dan nodigen wij u van harte uit voor een afspraak bij dit object. Het geheel ligt op een steenworp afstand van de duinovergang. Vanaf deze locatie staat u zo op het zonnige zuidstrand. Tevens bevinden terrassen, restaurants en winkels zich op loopafstand. Kortom een unieke kans in hartje Zoutelande.

Langendam 10
Dit betreft een half vrijstaand woonhuis op een perceel van 277m² eigen grond met een eigen oprit en ruime schuur. Het woonhuis beschikt over drie slaapkamers, een ruime woonkamer en halfopen keuken. De woonkamer meet ca. 23m², de keuken beschikt over een gaskookplaat, koelkast, vrieskast, vaatwasser, oven en afzuigkap. In de aangebouwde bijkeuken is plaats voor een wasmachine. Vanuit deze ruimte is de tuin bereikbaar. Ook de ruime badkamer (ca. 5m²) bevindt zich op de begane grond, deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet. In de ruime hal is plaats voor de meterkast, trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Op de verdieping is plaats voor drie ruime slaapkamers met elk veel daglichttoetreding. Een voormalige vierde slaapkamer is momenteel opgedeeld in een kastruimte en in een toiletruimte. Via een vlizo trap is de ruime bergzolder met cv opstelling bereikbaar.

Het perceel is aan twee zijden ontsloten, aan de zuidwestgevel door middel van een poort en aan de noordoostgevel door middel van een oprit. Op deze oprit is voldoende parkeergelegenheid. De ruime schuur (ca. 75m²) is in het verleden in gebruik geweest als winkelruimte. Eventueel kunt u hier weer voor kiezen daarnaast kan deze schuur prima dienst doen als hobby- of opslagruimte. Tussen woning en schuur is ruimte voor een tuin.

Langendam 12 en 12a
Twee recreatieappartementen, geschikt voor recreatieve verhuur.
De benedenwoning is voorzien van een woonkamer, keuken, doucheruimte, slaapkamer en toilet.
Via een aparte opgang is de bovenwoning bereikbaar. Deze heeft de beschikking over twee slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer met douche, toilet en wastafel.
Deze appartementen zijn goed van elkaar gescheiden en doen dienst als twee zelfstandige appartementen.

Algemeen:
-Deels voorzien van kunststof kozijnen
-Nieuwe dakkapel en kunststof kozijn aan de voorzijde 2020
-Vloerverwarming op de begane grond van Langendam 10
-Oorspronkelijk bouwjaar 1920, in de jaren 50 is het geheel verbouwd en vergroot naar de huidige omvang
-Oplevering in onderling overleg

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Daarnaast is er een supermarkt, bakker, etc en een basisschool. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en Domburg. Zoutelande heeft ongeveer 1.400 inwoners.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  173 m²
 • Perceelsoppervlakte
  277 m²
 • Inhoud
  561 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  9
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.