Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

De Zandput 83

ZOUTELANDE
Icon
60 m²
Icon
kamers
€ 479.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Recreëren aan de fraaie kust van Zoutelande begint hier. Op korte afstand van zee, strand, duinen en overige natuur bevindt zich het recreatiepark de Zandput. Dit kleinschalige park is groen, rustig en gelegen op een goede locatie net buiten de bebouwde kom van Zoutelande. De Zandput 83 betreft een goed onderhouden, vrijstaande woning met drie slaapkamers en een perceel met veel privacy van 349m². Kortom een unieke kans voor een vakantiehuis aan de Zeeuwse kust.

RECREËREN
Woonkamer en keuken vormen één geheel. Blikvanger in de woonkamer is de fraaie houtkachel. Diverse ramen en deuren zorgen voor voldoende daglicht en een leuk zicht op de tuin. Vanuit de woonkamer en keuken zijn terras, tuin en oprit middels de genoemde deuren eenvoudig bereikbaar. De keuken is verouderd maar functioneel en voorzien van een keramische kookplaat met oven.

Op de begane grond zijn er ook nog twee slaapkamers en handige bergkasten. Via een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. Deze is voorzien van een badkamer met ligbad, douche en wastafel en een derde slaapkamer. Zes personen huisvesten is dan ook geen probleem. Aan de woning is een stenen berging aangebouwd.

TUIN
De tuin rondom de woning gelegen is voorzien van borders, struiken en gras. Kortom volop afwisseling. Dankzij de ligging is er altijd een plek in de zon of schaduw te vinden. Aan de voorzijde is er een eigen oprit voor één auto. Gasten kunnen parkeren op het parkeerterrein bij de ingang van de Zandput.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van kunststof kozijnen uit 2020
-In 2006 is het dak vernieuwd
-Momenteel wordt de woning niet recreatief verhuurd, dit kan wel en bij verhuur bent u niet gebonden aan een huurorganisatie.
-De meterkast is in 2020 vernieuwd
-Geen parkkosten wel een belangenvereniging van eigenaren. De kosten hiervoor zijn € 100,- per jaar.
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Zoutelande ligt in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen langs de Westerschelde. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 479.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  60 m²
 • Perceelsoppervlakte
  349 m²
 • Inhoud
  240 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.