Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Ketelkade 179

GOES
Icon
126 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Wat is er mooier dan wonen aan het water, in een instapklare en energiezuinige woning? Het kan niet beter, dan de woning aan de Ketelkade 179 te Goes! Aan de rand van het Goese Diep is er vanaf de voorzijde een prachtig uitzicht over de haven van Goes. Vanuit de keuken kan er van dit geweldige plekje genoten worden, tijdens het maken van een heerlijke maaltijd.

Maar dat is niet het enige. De woning uit 2017 is ook nog eens geheel instapklaar en zo goed als nul op de meter. Er is werkelijk geen onderhoud nodig aan de woning en vanwege de jonge leeftijd gelijk te bewonen. Daarnaast is de woning zeer goed geïsoleerd, voorzien van bijvoorbeeld driedubbel glas en een luchtwarmtepomp. Naast de schitterende plek is het dus ook nog eens zeer comfortabel wonen.

De entree ligt aan de kade kant en komt uit in de hal aan de linkerzijde. Deze laatste geeft toegang tot de woonkamer, het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer en open keuken zijn heerlijk licht door de grote pui aan de achterkant. Het zitgedeelte is achterin gesitueerd over de hele breedte van het huis, met toegang tot de tuin. Tussen dit deel en de keuken volgt het eetgedeelte.

De keuken is een van de gaafste ruimtes van het huis. Door de open ruimte is het heerlijk licht in de keuken, maar het geweldigste aspect is het zicht op het water. Vanachter het aanrechtblad kan hier volop van de ondergaande zon en het water worden genoten. De keuken is eveneens uit 2017 en is voorzien van koelkast, vriezer, combimagnetron, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot de eerste drie slaapkamers en de badkamer. Het gaat hier om drie mooie kamers, met de twee grootste aan de rechterkant en de derde achterin aan de linkerkant. Voorin ligt de badkamer, met een ruime douche, dubbele wastafel en tweede toilet.

Vanaf de eerste verdieping is via een vaste trap de tweede verdieping te bereiken. Deze enorme ruime zolder is verbouwd en er is een zeer ruime vierde kamer gerealiseerd! Dit is de grootste kamer van het huis en daarmee echt een geweldige ruimte. Zowel vanuit deze kamer als de ouderslaapkamer op de eerste verdieping is er natuurlijk ook zicht over het water voor!

Vanuit deze kamer is de installatiekast, een apart washok en een berging te bereiken. Er is dus nog ruimte voor alle apparatuur en wat bergruimte over gelaten. In de kast staat de binnenunit van de luchtwarmtepomp gecombineerd met het boilervat.

Bij deze installatie hoort uiteraard vloerverwarming, wat beschikbaar is op de begane grond en de eerste verdieping. Door de goede isolatie is het op de tweede verdieping niet nodig. De isolatie heeft namelijk een zodanige hoge waarde dat het een zo goed als een nul-op-de-meterwoning is. Naast de warmtepomp is het super geïsoleerd en bijvoorbeeld voorzien van driedubbel-glas en bestaat de achterkant van de kap uit 24 zonnepanelen. De woning is verder geheel af, met fijne pvc-vloeren en up-to-date schilderwerk.

Met een perceel van 121 m² grond ligt er achter het huis een fijne tuin. Deze is zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd, met meerdere plekken om van de zon te kunnen genieten. Daarnaast staat er achterin de houten berging voor de fietsen en wat extra bergruimte. Er is ook een achterom aanwezig, die uitkomt om de hoek.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  2017
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  126 m²
 • Perceelsoppervlakte
  128 m²
 • Inhoud
  469 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.