Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Ketelkade 105

GOES
117 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Energiezuinig, maximaal comfort en helemaal af. Aan de Ketelkade 105 in Goes staat een woning waar dit allemaal op van toepassing is! De tussenwoning uit 2019 heeft een energielabel A en is uiteraard volledig geïsoleerd. Het is daarmee een heerlijke comfortabele woning, waar door alle seizoenen gerust geleefd kan worden.

Daarnaast is er een schitterende keuken en zeer nette badkamer in de woning, die beide natuurlijk nog niet oud zijn. Verder staat alles er perfect bij, waardoor het geheel instapklaar is. Kortom, dit is een perfecte woning!

Aan de voorkant ligt de entree, die uitkomt in de hal aan de linkerzijde. De hal sluit aan op de woonkamer en geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer en open keuken die volgt is werkelijke een fijne ruimte. Met een brede pui aan de achterzijde bevindt zich achterin een heerlijk lichte en verrassend brede zithoek. Vanuit deze ruimte is ook de tuin te bereiken.

Aan de voorkant volgt de open keuken. De keukenruimte en woonkamer wordt als eerste gescheiden door het verlengde van de keuken in de vorm van een barretje. Gezellig een wijntje doen met gasten tijdens het koken hoort er dus helemaal bij. De verdere zeer fraaie keukenopstelling is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron.

Op de eerste verdieping liggen de eerste drie slaapkamers en de badkamer. Al deze ruimtes zijn verrassend groot. Voorin ligt de ouderslaapkamer en de badkamer. Deze tweede is natuurlijk ook uit 2019 en voorzien van inloopdouche, tweede toilet en wastafel. Aan de achterzijde volgen de tweede en derde slaapkamer.

Via de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze is groot genoeg voor een ruime overloop en vierde slaapkamer, of eventueel twee extra. Op de zolder is er ook plek voor de witgoedapparatuur en hier hangt de Cv-ketel.

Achter de woning ligt een fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin. Er is een heerlijk terras. Achter de woning een plek om in de schaduw te kunnen zitten en achterin de tuin is er plek om van de zon te kunnen genieten. Hierachter ligt de berging en daarnaast is de achterom gelegen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  2019
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  117 m²
 • Perceelsoppervlakte
  114 m²
 • Inhoud
  418 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.