Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kanaalstraat 70

OOST-SOUBURG
Icon
265 m²
Icon
kamers
€ 875.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Deze voormalige dokterswoning uit de jaren dertig is een ware parel met een rijke geschiedenis en een bijzonder karakter. Dit statige pand, gelegen aan de hoofdstraat van Oost-Souburg, combineert de charme van vervlogen tijden met het comfort van nu. De woning beschikt onder meer over aluminium kozijnen die zorgen voor een duurzame en onderhoudsarme oplossing, terwijl de authentieke details zoals de fraaie monumentale schouw het huis een unieke uitstraling geven.

Als rijksmonument heeft deze woning niet alleen historische waarde, maar ook een bijzondere architectonische schoonheid. Het royale perceel biedt volop ruimte voor buitenactiviteiten en ontspanning, en de vrijstaande garage biedt extra opslag- en parkeermogelijkheden. De woning beschikt over acht ruime kamers, ideaal voor een groot gezin, met een indeling die tal van mogelijkheden biedt.

Een belangrijk kenmerk van deze woning is de aanwezigheid van zowel een badkamer alsmede een extra keuken op de begane grond, wat de woning levensloopbestendig maakt. Dit betekent dat het huis geschikt is voor alle levensfasen, van jonge gezinnen tot senioren. Bovendien biedt deze woning hierdoor eventueel ook goede verhuurmogelijkheden of de mogelijkheid van kantoor of praktijk aan huis.

De woning is voorzien van een oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein, wat extra gemak en veiligheid biedt. Gelegen op een riant perceel en groene omgeving, bevindt de woning zich te midden van een aantal vergelijkbare historische panden en de molen “De Pere”, wat bijdraagt aan de charmante sfeer van de buurt. Alle benodigde voorzieningen zijn binnen handbereik, waardoor het wonen hier zowel comfortabel als praktisch is.

Algemeen:
– Warmwater en verwarming via een CV-ketel (merk Nefit, bouwjaar 2013),
– Nabij NS station,
– Monumentale schouw,
– Grotendeels vloerverwarming op de begane grond (per ruimte regelbaar),
– Voorzien van spouwmuurisolatie,
– Betonnen begane grondvloer met isolatie,
– Verdiepingsvloeren met isolatie,
– Isolerende beglazing,
– Nabij A58,
– Aluminium kozijnen,
– Boeidelen en overstekken van onderhoudsvrij Rockpanel,
– Woonoppervlakte ca. 265 m²,
– Inhoud ca. 1.140 m³,
– Perceeloppervlakte 873 m².

Deze bijzondere woning nodigt uit tot bezichtiging. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0118 689000 of stuur ons een mail.
Ervaar zelf de unieke sfeer en de vele mogelijkheden die deze voormalige dokterswoning aan de hoofdstraat van Oost-Souburg te bieden heeft.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 875.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1929
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  265 m²
 • Perceelsoppervlakte
  873 m²
 • Inhoud
  1140 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Oost-souburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.