Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kamperfoeliestraat 40

GOES
Icon
128 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Fantastisch wonen in een sfeervol jaren dertig huis, centraal gelegen in de Bloemenbuurt van Goes? Dat kan nu in deze ruime tussenwoning aan de Kamperfoeliestraat 40 in Goes! Veel van de authentieke details zijn nog aanwezig, zoals de hoge plafonds, de granito vloer en de oude paneeldeuren.

De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer, lange hal en aansluitende keuken met bijkeuken. Het bijzondere is dat deze woningen veel inhoud hebben. Dat maakt dat er op de eerste verdieping drie slaapkamers en de tweede verdieping een vierde slaapkamer is gelegen.

De Bloemenbuurt is een prachtige wijk aan de rand van het historische centrum van Goes. Op enkele minuten afstand is de Grote Markt te bereiken, met op de route alle benodigde voorzieningen. In de direct omgeving zijn alle soorten scholen terug te vinden.

Begane grond
De voordeur volgt na de voortuin en komt uit in de hal. Hier is over de gehele lengte, tot aan de keuken, nog de oude granito vloer aanwezig! Voorin de hal liggen als eerste de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en het toilet.

Achterin is er toegang tot de woonkamer en de keuken. De woonkamer ligt aan de linkerzijde over de gehele lengte van de woning. Deze voormalige ensuite is een geweldige ruimte, door de hoge plafonds en de openslaande deuren aan de achterzijde. Voorin ligt de zithoek, gevolgd door de eethoek achterin. Vanuit deze laatste is de achtertuin te bereiken. De oude gave details zijn ook weer in de woonkamer terug te vinden met de prachtige oude plafonds.

Achter de hal ligt de keuken. Deze steekt deels uit tot in de uitbouw en heeft over de lengte de keukenopstelling staan. De keuken bestaat uit een koelkast, diepvries, vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken is de achtertuin ook te bereiken. Daarnaast is er ook toegang tot de bijkeuken/berging. Hier is eventueel plek voor de witgoedapparatuur en veel extra bergruimte.

Eerste verdieping
De ruime overloop op de eerste verdieping is te bereiken via de trap vanaf de hal. Deze geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Voorin liggen de eerste twee kamers, gevolgd door de ouderslaapkamer en de badkamer achterin. De badkamer bestaat uit een bad en wastafel.

Tweede verdieping
Via de vaste trap vanaf de eerste verdieping is de tweede te bereiken. Hier is op de overloop aan weerszijden extra bergruimte gelegen en hier hangt ook de cv-ketel. Er is vervolgens een vierde slaapkamer gelegen.

Tuin
De woning staat op een perceel van 126 m2 eigen grond. Achter de woning ligt de hoofdtuin, welke grotendeels uit terras bestaat. Aan de achterkant is er een achterom die uitkomt op de Leliestraat.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1934
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  128 m²
 • Perceelsoppervlakte
  126 m²
 • Inhoud
  460 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.