Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Johannes Postkwartier 9

MIDDELBURG
134 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In de wijk ‘Klarenbeek’, gelegen aan een doodlopend hofje in de rustige en geliefde ‘Kwartieren’ met veel groen en alleen bestemmingsverkeer, bevindt zich deze ruime gezinswoning (ca. 440 m3) met eigen oprit, aangebouwde stenen bijkeuken/berging en zonnige achtertuin op het zuidwesten met achterom. Deze perfecte gezinswoning is onder meer voorzien van vijf ruime slaapkamers, open moderne keuken met inbouwapparatuur, ruime badkamer en zonnige achtertuin op het zuidwesten met groot tuinhuis en vrije achterom. Daarnaast is de woning voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen en gedeeltelijk voorzien van rolluiken. Op de eigen oprit ben je verzekerd van een parkeerplek voor je auto. Aan de voorzijde zijn er twee voordeuren, één naar de handige bijkeuken/berging en één ‘gewone’ voordeur die toegang geeft tot het portaal. Door de ligging aan twee woonerven (voor en achter) kunnen de kinderen direct en veilig spelen. De vijf basisscholen, de middelbare school, gymzaal en de Jumbo zijn onmisbaar in de wijk en maakt het buurtje mede daardoor erg populair. Als je bedenkt dat het centrum op slechts 5 fietsminuten te bereiken is en één van de mooiste wandelroutes over het monumentale bolwerk en de singels gewoon om de hoek ligt, begrijp je ook waarom veel mensen hier graag willen wonen.

Indeling:

Begane grond:
Portaal, toilet met fontein, hal met spiltrap naar de 1e verdieping, open luxe keuken met inbouwapparatuur, boven- en onderkasten en de inrichting in een hoekopstelling, ruime woonkamer met tuindeur en open haard (verscholen achter het TV-meubel). Via de keuken bereik je de praktische bijkeuken/berging met meterkast, vaste kast en deur naar de voortuin/oprit.

1e verdieping:
Overloop met vaste spiltrap naar de 2e verdieping en inbouwkast, volledig betegelde nette badkamer voorzien van hoekbad met massagekoppen, whirlpool, wastafelmeubel en toilet en vervolgens drie ruime slaapkamers, alle voorzien van handmatig bedienbare rolluiken, één met wastafel en één met inbouwkast en geïsoleerde borstwering.

2e verdieping:
Overloop met bergruimte achter de knieschotten, vierde slaapkamer met dakkapel en bergruimte achter de knieschotten en tenslotte een vijfde (slaap)kamer met opstelling c.v.-ketel.

Overig:
Verzorgde en zonnige achtertuin op het zuidwesten met vrijstaand houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde een onderhoudsvriendelijke voortuin en oprit.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Awb, bouwjaar ca. 2005). De woning is voorzien van isolerende beglazing, kruipruimte-isolatie, dak- en muurisolatie. Woonoppervlakte ca. 134 m2. Inhoud ca. 440 m3. Perceeloppervlakte 154 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. In verband met het bouwjaar zal er in de koopovereenkomst eveneens een ‘ouderdomsclausule’ en ‘asbestclausule’ opgenomen worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  134 m²
 • Perceelsoppervlakte
  154 m²
 • Inhoud
  440 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.