Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Houttuinen 1

GOES
160 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

In het historische centrum van Goes, zonder in te leveren in comfort? Op de hoek van de Houttuinen en de J.A. van der Goeskade ligt deze ruime vrijstaande woning op een riant perceel van 305m2 eigen grond.

Zowel de begane grond als de verdieping zijn veel ruimer dan de gevel doet vermoeden. Door de enorme uitbouw aan de achterzijde heeft de woning op de eerste woonlaag een royale woonkamer en schitterend open woonkeuken.

Net als beneden is er ook boven veel ruimte, met een viertal slaapkamers en de badkamer. Daarnaast staat er achterop het perceel een grote garage. Het is dus zeker een woning met mogelijkheden en dat met alle gemakken en de sfeer van het centrum van Goes!

De entree van de woning ligt aan de Houttuinen. Vanaf daar is de hal te bereiken, die als eerste toegang geeft tot het toilet, de meterkast en de garderobe. Vanuit de hal is er vervolgens toegang tot de grote open woonkeuken. Deze biedt even veel ruimte als de woonkamer en kan dus ook fantastisch gebruikt worden in combinatie met de serre. De keuken is voorzien van gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast en vriezer en een vaatwasser.

De keuken geeft meerdere hoeken, waardoor hier ook het eetgedeelte en eventueel nog een werkgedeelte gerealiseerd kan worden. Aan de achterzijde volgt de toegang tot de serre. Hier is het al vroeg in het jaar heerlijk genieten van de zon die er door de loop van de dag op komt te staan en tot laat in de avond op blijft. Vanuit de keuken is ook een deel van de tuin aan de zijkant te bereiken. In dit stuk is het tropisch genieten van de zon, in de jacuzzi die er op dit moment staat.

Voorin de woning ligt de brede en ruime woonkamer over de breedte van de originele woning. Er is een sfeervolle hoek rond de open haard gecreëerd. Doordat ook de woonkamer van een royaal formaat is, is hier ook een werkhoek te realiseren.

Achter deze hoek bevindt zich de trap naar boven. De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot een drietal gave slaapkamers. Voorin ligt de ruime ouderslaapkamer, met hierachter de tweede kamer en de badkamer. De eveneens zeer nette badkamer heeft een heerlijk whirlpool bad, douche, dubbele wastafel en tweede toilet. Om de ruimte goed te verlichten is er een solartube geplaatst. Van alle gemakken voorzien dus.

Achter de originele woning, in de aanbouw, volgen nog een tweetal ruimtes. Deze staan momenteel met elkaar in directe verbinding, maar eventueel zou van de eerste een vierde kamer gemaakt kunnen worden als de overloop wordt doorgetrokken. Via een vaste trap vanaf de overloop is de zolder te bereiken. Deze geeft naast de garage extra bergruimte.

Met een perceel van 305 m2 grond, waarvan het meest achter, heeft de woning een heerlijke tuin op het westen. Direct achter de serre ligt het terras, met hierna een deel groen en het pad naar de garage. De tuin is volledig afgesloten en daardoor is er maximaal privacy.

De garage heeft meer ruimte dan enkel plaats voor een auto. Er ligt elektra en water en het is extra breed, waardoor het voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Voor de garage is er nog plek voor een auto op eigen oprit.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1935
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  160 m²
 • Perceelsoppervlakte
  305 m²
 • Inhoud
  505 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.