Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Groene Weidje 2A-2E

GOES
Icon
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Bent u op zoek naar opslagruimte, een werkplaats of een hobbyruimte in het centrum van Goes?

Deze verkoop omvat een vijftal garages/pakhuizen die momenteel allemaal verhuurd zijn. De huurcontracten zijn wederzijds en maandelijks opzegbaar en derhalve (eventueel) geschikt voor eigen gebruik. De garages hebben diverse afmetingen van ca. 26 m2 tot 50 m2 en zijn voorzien van elektra (1 aansluiting), een houten schuifdeur of een roldeur.

Samenvatting:
– 5 garages/pakhuizen
– vraagprijs € 250.000,- k.k.
– Groene Weidje 2 en 2 A-E (4461 JW) te Goes
– oppervlakte 171 m2 BVO
– perceel 187 m2
– totale huurinkomsten € 10.736
– bouwjaar 1931
– kadastraal bekend Goes D 5493 en 3487

Locatie en bereikbaarheid:
Het geheel ligt tussen enerzijds het kernwinkelgebied van Goes en anderzijds aan de schitterende Oostwal. Met veel historische panden, ruime winkelstraten en gezellige steegjes is Goes een echte winkelstad. Bekende winkelketens en lokale ondernemers zorgen samen voor een divers winkelaanbod.

Goes:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten.

Afmetingen:
Garage 1 : 50 m2 BVO
Garage 2 : 43 m2 BVO
Garage 3 : 26 m2 BVO
Garage 4 : 26 m2 BVO
Garage 5 : 26 m2 BVO

Totaal : 171 m2 BVO

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Goes
Sectie : D
Nummer : 5493 en 3487
Grootte : 55 en 132 m2, totaal 187 m2

Bestemming:
Het geheel is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad-Centrum’, dat is vastgesteld door de raad van de gemeente Goes d.d. 19 april 2001. Volgens dit bestemmingsplan is de bestemming van het onderhavige ‘Woondoeleinden Vrijstaand’.

Huurgegevens:
– Volledig verhuurd.
– Huurcontracten zijn wederzijds maandelijks opzegbaar.
– Actuele huur € 10.736 op jaarbasis (inclusief elektra).
– Gestelde waarborgsommen € 1.200.

Zakelijke lasten:
Onderhoudskosten : € 1.246,00 (gemiddelde over afgelopen 13 jaar)
Onroerend zaakbelasting : € 179,00
Verzekeringen : € 223,00
Elektra : € 323,00

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (6%) verschuldigd.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
  Oppervlakten en inhoud
  • Perceelsoppervlakte
   187 m²
  Indeling
   Energie
    Buitenruimte
    • Tuin
     Geen tuin

    Plattegronden

    Plattegrond

    Media

    Weergave:
    Media Media Media Media Media Media Media Media Media
    Aangeboden door vestiging Goes
    Waar kunnen we je mee helpen?
    Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
    Kan ik deze woning betalen?


    Bereken direct

    Maak direct een afspraak

    Aanbod in de buurt

    Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

    Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
    Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
    Bekijk alle veelgestelde vragen
    Wat is een optie?

    Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
    a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

    andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

    b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
    bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
    bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

    Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

    Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

    Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

    Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

    Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

    De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
    van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.