Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Generaal Eisenhowerlaan 48

MIDDELBURG
152 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning met mogelijkheid tot een slaapkamer op de begane grond. De woning is gelegen in de populaire wijk Klarenbeek en omvat een tuingerichte woonkamer (ca.41m²) met aansluitend een eetkamer en een halfopen keukenruimte. Via de bijkeuken is er toegang tot een bergruimte en de tuin/ oprit. Van oorsprong bevond zich aan de voorzijde een garage maar deze is aangepast als werkkamer en is eenvoudig aan te passen naar een slaapkamer, dit alles op de begane grond. De eerste verdieping omvat vier ruime slaapkamers, een ruime overloop/ vide en de badkamer. De tuin van 676m² is op het zuid-westen gelegen en groen aangelegd, het omvat diverse terrassen en betegelde paden omringd door veel groen. Uw auto kunt u prima kwijt op uw eigen oprit of in de straat van de woning.

Wonen
Ruime en lichte tuingerichte woonkamer met leistenen vloer, sfeervolle openhaard en dubbele openslaande deuren naar de groen aangelegde tuin. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer deze is voorzien van openslaande tuindeuren. De halfopen keuken heeft een inrichting met een hoekopstelling en inbouwapparatuur met nog voldoende kastruimte aan de wand tegenover de keukenopstelling. De aangrenzende bijkeuken bevat een wasmachine aansluiting en een c.v.-combiketel en heeft een extra deur naar de tuin/ oprit. Van oorsprong bevond zich er een garage maar deze is in het verleden verbouwd tot een werkkamer en is eenvoudig te veranderen in een slaapkamer met eventueel een badkamer. De ruime hal geeft toegang tot een apart toilet met fontein en bevat tevens de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

Slapen
Via de overloop/ vide heeft u toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers hebben aparte bergruimtes en twee daarvan hebben een dakkapel voor extra loopruimte en daglichttoetreding. De lichte badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, toilet en een doucheruimte voorzien van een glazen deur.

Tuin
De tuin rondom de woning biedt veel privacy en is groen aangelegd, verder heeft deze diverse terrassen en een stevige houten berging. De oprit is ruim en geeft toegang tot de voordeur, tevens is hier voldoende plek voor het plaatsen van uw auto.

Algemeen
-Ruime vrijstaande woning met vier slaapkamers dit op prima locatie;
-Groen aangelegde tuin met veel privacy;
-Mogelijkheid om eenvoudig een slaapkamer te realiseren op de begane grond;
-Woonkamer met aansluitend eetkamer welke is voorzien van tuindeuren;
-Oplevering in onderling overleg.

Om een goede indruk van deze fraaie woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen 0118-689000

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er enkele aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer ouderdom en asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1974
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  152 m²
 • Perceelsoppervlakte
  676 m²
 • Inhoud
  621 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.