Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Fiolierenstraat 14

'S-GRAVENPOLDER
Icon
118 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Altijd al eens verrast willen worden? De woning en alles wat erbij hoort aan de Fiolierenstraat 14 te ’s-Gravenpolder zal dit zeker waarmaken. Het geheel is zo goed als af en biedt daarnaast ook nog een aantal geweldige extra toevoegingen, zoals de aanbouw aan de achterzijde, de prachtige veranda en de geïsoleerde schuur hierachter.

De nette tussenwoning heeft door de jaren een volledige update gehad. Dit begon in 2003 met de aanbouw aan de achterzijde waardoor het nu om een royale woonkamer op de begane grond gaat. Daarna zijn in 2013 de keuken en badkamer aangepakt en is de schuur grondig na geïsoleerd en aangekleed. Als laatste zijn in 2018 ook de tuin en de veranda aangelegd.

Naast het geweldige programma op de begane grond heeft de woning ook een drietal slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping en een vierde kamer op de tweede verdieping. Dat alles staat op een perceel van 183 m2 eigen grond, met een heerlijke tuin op het zuidoosten, waar al vroeg in het jaar van de zon genoten kan worden onder de veranda.

De entree ligt direct na de voortuin aan de linkerzijde van de woning en komt uit in de hal. De hal geeft toegang tot het toilet, trapopgang, meterkast en vervolgens de woonkamer. De woonkamer is echt een prachtige lichte ruimte. Voorin ligt de zithoek, achterin volgt in de aanbouw de eethoek. Door de aanbouw en de grote glazen pui aan de achterzijde is de gehele ruimte mooi licht en ruim geworden.

De open keuken ligt tussenin de twee gedeeltes en heeft vooraan een prachtig kookeiland, met hierachter een kastenwand. Hierdoor blijft de ruimte mooi open en sluit het goed aan op de woonkamer. De moderne en strakke opstelling uit 2013 is voorzien van alle gemakken met in het eiland de gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. In de wand zijn verder de dubbele koelkast, stoomoven, combimagnetron en koffieapparaat terug te vinden.

Door de openslaande deuren is de tuin te bereiken. De onderhoudsarme tuin is op het zuidoosten gelegen en daarmee een heerlijke plek om er van de zon te genieten. En dit eigenlijk het hele jaar door onder de veranda voor de schuur. De houtkachel hier maakt dat je er een heel jaar heerlijk kan zitten. Vanuit de veranda is vervolgens ook de schuur te bereiken.

Dit is een klasse apart, nu omgedoopt tot mancave, maar voor veel doeleinden te gebruiken! De schuur is voorzien van muur- en dakisolatie, water en elektra en kan dus volledig naar eigen wens ingericht en gebruikt worden.

Op de eerste verdieping van de woning liggen drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer ligt samen met de eerste kamer voorin en is ook in 2013 vernieuwd. De badkamer heeft nu een ruime inloop met regendouche en een dubbele wastafel. Achterin volgen de andere twee slaapkamers.

Vanaf de overloop is via de vaste trap de tweede verdieping te bereiken. Hier is op de overloop plek voor de witgoedapparatuur en de Cv-ketel hangt hier. Vervolgens is er een vierde slaapkamer op zolder gerealiseerd.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  118 m²
 • Perceelsoppervlakte
  183 m²
 • Inhoud
  397 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in 's-gravenpolder?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.