Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Fazantenhof 62

MIDDELBURG
Icon
109 m²
Icon
kamers
€ 339.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Dit zeer comfortabele driekamer appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex dat is gelegen aan de rand van de jonge wijk de Veersepoort. In de onderbouw bevindt zich de parkeergarage met een eigen parkeerplaats en ruime berging. Achter het complex bevindt zich het winkelcentrum ‘de Veersche Poort’ met o.a. een Albert Heijn, Kruidvat, bakker, slager en een apotheek. Het karakteristieke centrum van Middelburg maar ook de Zeeuwse stranden bevinden zich op korte afstand. Het gehele gebied is in 2008 opnieuw ingericht en aangelegd. De totale oppervlakte van het appartement is ca. 100 m² en heeft een terras aan de galerijzijde.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree van het complex met intercom en brievenbussen, afgesloten hal met toegang tot de lift en trappenhuis naar de etages en de parkeergarage.

Via de galerij, de binnentuin en het terras aan de voorzijde kom je bij de voordeur van het appartement.

Indeling appartement:
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje, eetkamer met zicht op de binnentuin, woonkamer met nette open keuken en voorzien van onder- en bovenkasten, inductie kookplaat, koelkast, combi-oven en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de ruime slaapkamer aan de achterzijde te bereiken. Vanuit de slaapkamer komt u in de gang die leidt naar de inpandige berging met opstelling cv-ketel en de badkamer welke is voorzien van inloopdouche en wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede ruime slaapkamer.

Algemeen:
– De bijdrage aan de VVE bedraagt € 199,07 per maand,
– Woonoppervlakte ca. 109 m²,
– Parkeerplaats en berging in ondergelegen kelder,
– Terras aan galerijzijde,
– Moderne architectuur met rustige binnentuin en fraaie loopbruggen,
– Het ondergelegen winkelcentrum is eenvoudig te bereiken middels een lift welke enkel te gebruiken is
door bewoners van het complex,
– Nabij het centrum van Middelburg en ook de uitvalswegen hiervan.

De Veersepoort:
De jonge en diverse wijk ‘Veersepoort’ is niet alleen populair door haar ruim opgezette straten, rustig gesitueerde hofjes, vele waterpartijen en groenstroken maar de wijk is evenzo geliefd door haar uitstekende bereikbaarheid vanaf de N57 en de ruime keuze aan voorzieningen met een uitgebreid winkelcentrum, een medisch centrum met een huisartsenpost, diverse scholen en kinderopvang op fietsafstand. Als u dan bedenkt dat het historische centrum slechts op 5 fietsminuten is verwijderd dan is er niets meer te wensen over!

Interesse? Wij verzorgen graag een rondleiding door het appartement. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen op telefoonnummer 0118-689000 of mail naar info@sinke.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden en standaard wordt er in de koopovereenkomst een bankgarantie c.q. waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopprijs die de koper bij de notaris dient te stellen c.q. te storten. Tevens zullen er in de koopovereenkomst onder meer diverse artikelen worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger en het (wettelijke) onderzoek waar verkoper aan wenst te voldoen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 339.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2008
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  109 m²
 • Inhoud
  330 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.