Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Dillenburglaan 17

GOES
Icon
121 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Een comfortabel huis met maar liefst 2 garages, 4 slaapkamers en een tuin op het zuiden, gelegen in de populaire woonbuurt Goes-Oost. Dit is een buitenkans voor mensen die op zoek zijn naar veel ruimte en het toch betaalbaar willen houden.

U vindt het huis op een heel aantrekkelijk plekje aan een voetpad in een rustige, goed bereikbare en prettige woonstraat met voldoende gratis parkeerruimte in de buurt. Het centrum van Goes is vlakbij, het is een kindvriendelijke buurt (een park en speeltuintjes in de nabijheid), met basisscholen en het voortgezet onderwijs om de hoek. Door de centrale ligging in deze populaire Goese woonwijk zijn voorzieningen vrijwel allemaal te voet of op de fiets te bereiken.

De huidige eigenaren hebben er lange tijd met heel veel plezier gewoond! Het huis wordt te groot, nu is het tijd voor een jongere generatie.

De woning voorziet in een tuingerichte woonkamer met een gesloten keuken aan de voorzijde. Op de twee verdiepingen volgen een viertal slaapkamers en de badkamer. In zijn geheel is het dus een uitstekende eengezinswoning met zeer veel ruimte en mogelijkheden.

Indeling
U parkeert er gemakkelijk in de daarvoor aangebrachte parkeerhaventjes in de straat of wat nog makkelijker is; op het pleintje om de hoek. Vervolgens komt u via het voetpad en de voortuin in de hal van de woning. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Hierna volgt de woonkamer. Deze woonkamer (en ook de hal) is voorzien van een plavuizen vloer en vloerverwarming. Door de grote raampartijen komt een zee aan licht u tegemoet, wat echt heel fijn is. Een deur geeft u direct toegang tot de tuin. Wat daarbij positief opvalt is het ruime uitzicht naar de achtertuin. Dat geeft u een plezierig vrij gevoel.

De gesloten keuken heeft een riante hoekopstelling (1984) met heel veel kastruimte, keramische kookplaat en koelkast. Terwijl u bezig bent in de keuken heeft u een leuk uitzicht op de voortuin en het voetpad met het vele groen.

De eerste verdieping bestaat uit een drietal royale slaapkamers en de badkamer. De badkamer (1994) is voorzien van een separate douche, wastafel, tweede toilet en wasmachineaansluiting (desgewenst zou deze ook op de 2e verdieping geplaatst kunnen worden).

De tweede en volwaardige verdieping is professioneel uitgebreid met een mooie dakkapel (1989) aan de achterzijde, zodat er nu naast de overloop met de c.v. opstelling (ketel is huur) een prachtige 4e slaapkamer is. Daarbij is er in de knieschotten en op de overloop (of voorzolder) veel extra opbergruimte te vinden.

De CV ketel betreft een huurketel van Delta energie en is af te kopen per 1 februari 2024 voor een bedrag van €112,83 (BTW-vrij)

De woning is gebouwd op 196m² eigen grond. Aan de achterzijde van het perceel zijn 2 garages gebouwd, dat is uniek en doet de liefhebber watertanden!! Deze zijn uitgevoerd met een kanteldeur en 1 is er tevens voorzien van een loopdeur zodat het erg praktisch is in gebruik. Beiden grenzen aan de achterzijde aan de Mecklenburglaan, waar nog voldoende extra parkeergelegenheid is te vinden. De tuin met vrije achterom (door de garage) is gesitueerd op het zuiden. Deze tuin is erg leuk aangelegd, met een zonnig terras waarop het heel goed vertoeven is.

Algemeen: Vloerverwarming in woonkamer, vloerisolatie, muurisolatie, dubbel glas, Politiekeurmerk hang en sluitwerk en 4 rookmelders aanwezig.

Kortom: een fantastisch groot huis met dubbele garage, voor een betaalbare prijs in een prettige buurt. Wordt dit uw/jullie (t)huis?

De gewenste oplevering is: eind april 2024.

Neem contact op met de makelaars van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een (standaard) ouderdoms-, als asbestclausule op in het koopcontract.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1972
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  121 m²
 • Perceelsoppervlakte
  196 m²
 • Inhoud
  400 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.