Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Dam 43D

MIDDELBURG
Icon
59 m²
Icon
kamers
€ 215.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Rustig en monumentaal wonen in hartje Middelburg? Deze maisonnette is gelegen op de derde en vierde woonlaag van een appartementencomplex in Middelburg. Vanaf deze locatie geniet je volop van het moois wat Middelburg je te bieden heeft. Ook hoef je hier niet te klussen, je koopt echt een instapklaar appartement. Wil jij je spullen inpakken, verhuizen en hier je nieuwe avontuur starten? Kom dan zeker eens binnenkijken!

WONEN
Blikvanger is de woonkamer met keuken. Dit is dé ruimte van het geheel. (Dak)ramen zorgen voor lekker veel lichtinval, het kleurgebruik is goed op elkaar afgestemd en de houten dakspanten zitten mooi in het zicht. De combinatie met een moderne keuken, voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser en oven, maakt deze leefruimte compleet. In de woonkamer tref je een trap naar de slaapverdieping.

SLAPEN EN MEER
Een aantal jaren geleden is de badkamer geheel vernieuwd. Deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet en verder (zoals alle andere ruimtes) strak afgewerkt. Op de tweede woonlaag bevindt zich een royale slaapkamer met verrassend ruime inbouwkasten. In deze ruimte komt de sfeer en het karakter van het geheel misschien nog wel het beste naar boven. Hier is de gehele houten kapconstructie zichtbaar en geeft een raam zicht op de omgeving.

Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het complex waardoor er eigenlijk weinig tot geen last is van voorbijgaand verkeer in de vorm van fietsers, wandelaars of auto’s. Een centrale hal aan de voorzijde van het complex biedt toegang tot meerdere appartementen, via het trappenhuis is het appartement te bereiken.

ALGEMEEN
-Verwarming door middel van een gezamenlijke centrale verwarming.
-Warm water door middel van een elektrische boiler.
-Dakisolatie en deels dubbel glas.
-Appartement is een Rijksmonument.
-Gezamenlijke berging in de kelder.
-VvE bijdrage is € 197,69 per maand + een voorschot van € 56 per maand voor elektra & verwarming
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Antwerpen en Breda.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 215.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1730
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  59 m²
 • Inhoud
  180 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.